Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Hírek
00 . 00 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
00 . 00Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Órák
Li Europan lingues es membres del sam familie. Lor separat existentie es un myth. Por scientie, musica, sport etc, litot Europa usa li sam vocabular.

Li lingues differe solmen in li grammatica, li pronunciation e li plu commun vocabules. Omnicos directe al desirabilite de un nov lingua franca: On refusa continuar payar custosi traductores.
A hónap...
Nombre Apellido
Nombre Apellido
Nombre Apellido
Üzenőfal
Társoldalak
Legutóbbi témák
» Fejléc mentés
Rebecca szobája EmptyCsüt. Május 12, 2016 6:33 pm by Admin

» Mia & Blake hálószobája
Rebecca szobája EmptySzer. Nov. 27, 2013 1:08 pm by Mia Ryder

» Lucien irodája
Rebecca szobája EmptyVas. Nov. 24, 2013 5:00 pm by Lucien DuFeron

» Lucien & Lucas
Rebecca szobája EmptyVas. Nov. 24, 2013 4:10 pm by Lucien DuFeron

» Konyha és Étkező
Rebecca szobája EmptyVas. Szept. 15, 2013 2:48 pm by Celia Connor

» Shea szobája
Rebecca szobája EmptyVas. Szept. 08, 2013 9:17 pm by Shea O'Halloran

» Terasz
Rebecca szobája EmptyCsüt. Szept. 05, 2013 6:16 pm by Rebecca Lia Watson

» Nappali
Rebecca szobája EmptyCsüt. Szept. 05, 2013 5:50 pm by Blake Hudson

» Homokos tengerpart
Rebecca szobája EmptyCsüt. Szept. 05, 2013 5:35 pm by Massie Block

Köszönet
Köszönet jár P.C. Cast & Kristin Cast-nak, hogy megalkották ezt a remek világot, ahol most mi is otthonra lelhettünk a vámpírjelöltek között.

Az oldal vezetőségének tagjainak, akik nem mások mint Shady, Mikhail, Lumiere ; nélkülük nem működhetne igazán az oldal.

Skin hecho por Hardrock de Captain Knows Best. Li Europan lingues es membres del sam familie. Lor separat existentie es un myth. Por scientie, musica, sport etc, litot Europa usa li sam vocabular.

Li lingues differe solmen in li grammatica, li pronunciation e li plu commun vocabules. Omnicos directe al desirabilite de un nov lingua franca: On refusa continuar payar custosi traductores.

Rebecca szobája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Rebecca szobája Empty Rebecca szobája

Témanyitás by Admin Csüt. Aug. 23, 2012 10:45 pm

A ranch fiatal örököse itt tud nyugalomra lelni egy fárasztó nap után.

Rebecca szobája Purplebedroom
Admin
Admin
Hozzászólások száma :
208

https://valley-of-horses.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Rebecca szobája Empty Re: Rebecca szobája

Témanyitás by Rebecca Whitney Csüt. Jún. 20, 2013 12:17 am

Folytatás a vízeséstől
Cameron Dubrinsky

*Élveztem, hogy Cam végre mellettem van, a szobámban, és hogy senki sem zavar minket. Valahogy nyugodtabb voltam, és nem féltem annyira, pedig kinn újra égzengés volt és villámlás. Míg a fiú a szobámat mérte fel addig én beszélni kezdtem hozzá. Végül ő is mellém telepedett és beszélgetni kezdtünk. Megmosolyogtatott, hogy ő is engem figyelt, jól esett, így már biztos voltam benne, hogy nem vagyok közömbös számára, bár ezt eddig is bizonyította, de így kimondva sokkal jobban esett. A következő mondatnál mégis megállítottam.*
-Nem az a bajom, hogy lovász vagy, az a bajom, hogy apám nem veszi észre a tehetségeket. Nekem nem egy gazdag nyálgép kell, hanem olyan férfi aki szeret és elviseli ha hibázom.*hozom tudtára az álláspontomat, majd nagyot sóhajtok.*
-Te minden mesebeli herceget felül múlsz, apám meg... Majd rájön, hogy akit szeretek azt nem fogja csak úgy eltenni láb alól.*suttogom, és hagyom, hogy a villámokkal világított tekintete magával ragadjon. Ahogy itt fekszik az ágyamon, annyira otthonos, mindig ezt szeretném nézni. A következő kérdés halmazra megvan a válaszom, de most nem szóban. Mikor közelebb csúszik, ujjaim a hajába fúródnak, és hagyom, hogy csókoljon, de csak egy ideig, mert lassan én is beszállok a játékába, aztán már csak azt veszem észre, hogy egyre közelebb kerülök hozzá. Az érintéseire vágyom és arra, hogy ma éjjel ne engedjen el.*
Rebecca Whitney
Rebecca Whitney
Hozzászólások száma :
19

Red Horse Ranch

Témanyitás by Cameron Dubrinsky Vas. Jún. 23, 2013 9:28 pm

Azt sem gondoltam, hogy a mai éjszakát Rebeccával töltöm, de hogy nála, azt főleg nem. Végülis nincs ellenemre, akkor sem, ha lebukunk, de azért szeretném megúszni a dolgot. Kell az állás, főleg azért, mert így zavartalanul Becca közelében lehetek. Körbenézek a szobájában és magamban azért áldom a helyzetet, hogy hozzá jöttünk és nem hozzám. A munkások szállása messze nem ilyen jó hely, persze ezt anélkül is tudtam, hogy megismertem volna a szobáját. Ha saját lakásom lenne, akkor sem lenne ennyire szép. Ez van, én nem leszek olyan gazdag, mint ő. Letelepedünk az ágyra és előjön a téma, amiről nekem határozott véleményem van.
- Tehetség? Abban, amit csinálok, elég sokan tehetségesek. Lovász vagyok Becca, apád pedig nem egy ilyennek szánt téged. Elhiszem, hogy neked nem fontos a pénz, mert neked van, de nekem nem csak az nincs, még csak ilyen előkelő családból sem származom. Amit én adni tudok neked, az ennél sokkal kevesebb. Persze érzelmileg több, de...  – mondom el a véleményem és felsóhajtok.
 - Én mindent meg akarok adni neked, mert ez neked jár. Hibázol? Te tudsz olyat?  – mosolyodok el, aztán hagyom, hogy magával ragadjon minket a csók. A következő kijelentése annyira jól esik, hogy nem is mondok rá semmit, nem tudnám ilyen szépen, ahogy ő, így inkább tettekkel fejezem ki. Szorosabban bújik hozzá, már ő is részt vesz a csókban. Ennek nem lesz jó vége, vagyis pontosan nagyon jó lenne, de nem hagyhatom. Még azt hinném, nekem csak erre kell, pedig ez nem így van. Én ennél sokkal többet akarok.
 - Ezt nem lenne szabad  – suttogom a csókba, de nem hagyom abba, túl jó ez így.
Cameron Dubrinsky
Cameron Dubrinsky
Hozzászólások száma :
18

Red Horse Ranch

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.