Belépés
Hírek
00 . 00 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.00 . 00Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
00 . 00 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
00 . 00 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Órák
Li Europan lingues es membres del sam familie. Lor separat existentie es un myth. Por scientie, musica, sport etc, litot Europa usa li sam vocabular.
Li lingues differe solmen in li grammatica, li pronunciation e li plu commun vocabules. Omnicos directe al desirabilite de un nov lingua franca: On refusa continuar payar custosi traductores.
Li lingues differe solmen in li grammatica, li pronunciation e li plu commun vocabules. Omnicos directe al desirabilite de un nov lingua franca: On refusa continuar payar custosi traductores.
A hónap...
Nombre Apellido
Nombre Apellido
Nombre Apellido
Üzenőfal
Legutóbbi témák
Köszönet
Köszönet jár P.C. Cast & Kristin Cast-nak, hogy megalkották ezt a remek világot, ahol most mi is otthonra lelhettünk a vámpírjelöltek között.
Az oldal vezetőségének tagjainak, akik nem mások mint Shady, Mikhail, Lumiere ; nélkülük nem működhetne igazán az oldal.
Skin hecho por Hardrock de Captain Knows Best. Li Europan lingues es membres del sam familie. Lor separat existentie es un myth. Por scientie, musica, sport etc, litot Europa usa li sam vocabular.
Az oldal vezetőségének tagjainak, akik nem mások mint Shady, Mikhail, Lumiere ; nélkülük nem működhetne igazán az oldal.
Skin hecho por Hardrock de Captain Knows Best. Li Europan lingues es membres del sam familie. Lor separat existentie es un myth. Por scientie, musica, sport etc, litot Europa usa li sam vocabular.
Lucien & Lucas
Lucien & Lucas
Egész nap izgatott vagyok. Meg is van rá az okom, hiszen ma találkozok a párommal. Nem mintha ez újdonság lenne, hiszen újabban minden napot vele töltök és élvezem. Már pár hete együtt vagyunk, de eddig még semmi olyan nem történt. Nem mintha bánnám, hiszen nekem ez az első rendes kapcsolatom, de Lucien azért már türelmetlen lehet. Nem mutatja, ahhoz ő túl jó és szeret engem, de attól még tudom. Érzem, hogy ez a mai randi más lesz. Nem csak azért, mert már jó ideje együtt vagyunk és azért sem, mert ma kivételesen nem nyilvános helyen találkozunk, hanem nála. Kötöttünk már ki nála, de mindig úriember volt. Egyszerűen csak úgy gondolom, ha ma bepróbálkozik, nem fogok nemet mondani. Akarom én is, jooban, mint gondolná, csak azért tartok is tőle. Egész nap a legjobb barátnőmmel voltam, de nem igazán tudtam figyelni semmire, egész nap csak Lucien járt a fejemben, meg az, hogy mivel áll majd elő este. Barátnőm segítségével választottam ki egy egyszerű farmert, meg egy szűk pólót. Ezekben jól érzem magam. A fellegekben járok, már tudom, milyen, ha az ember szerelmes. Boldogan indultam a páromhoz, busszal, bár van jogsim, autóm nincs és egy kis séta amúgy sem árt meg a megállótól Lucien házáig. Éreztem, ahogy egyre erősebb lesz az izgalmam, amint becsengetek a házába.
Lucas Rivers | Hozzászólások száma : 59 Join date : 2012. Sep. 26. |
Re: Lucien & Lucas
*Semmit sem vártam jobban, mint hogy ma végre újra lássam Lucast. Már hetek teltek el a legelső randi óta, most viszont minden megváltozik, legalábbis nagyon remélem. Eddig a lehető legjobban visszafogtam magam, de ez nem mehet a végtelenségig. Jelet kell rá tennem, hogy az enyém. Laza vacsorát csináltam ma, valójában reggel bevásároltam, még a munkahelyet is messzire kerültem, aztán otthon ténykedtem. Kicsit hasonlíthattam egy őrült szerelmeshez, de nem érdekelt különösebben. Már nagyon vártam az estét, hiszen ma hozzám terveztük a randit. Tudtam mikor jön, addigra már letusolva, felöltözve vártam. Ahogy megszólalt a csengő már vetődtem is az ajtó felé. Boldog mosollyal nyitottam ki és öleltem is magamhoz Lucast egy szűzies csók kíséretében.*
-Szia!*nyögöm a csókba, és beljebb húzom a házban.*
-Milyen napod volt?*kérdezek rá miközben a konyha felé terelgetem. Remélem nem néz majd nyálas szőke hercegnek, egyszerűen csak... amúgy is szeretek főzni.*
-Tűzdelt csirkemell párolt zöldségekkel, és puding. Ez ma a vacsora.*suttogom a fülébe ahogy mögötte állok a konyha ajtóban.*
-Szia!*nyögöm a csókba, és beljebb húzom a házban.*
-Milyen napod volt?*kérdezek rá miközben a konyha felé terelgetem. Remélem nem néz majd nyálas szőke hercegnek, egyszerűen csak... amúgy is szeretek főzni.*
-Tűzdelt csirkemell párolt zöldségekkel, és puding. Ez ma a vacsora.*suttogom a fülébe ahogy mögötte állok a konyha ajtóban.*
Lucien DuFeron | Hozzászólások száma : 45 Join date : 2012. Sep. 26. |
Azt hiszem kicsit izgulok. Jó, inkább nagyon. Annyiszor elképzeltem, milyen lesz az első alkalom, de azért eléggé tartok tőle, annak ellenére, hogy szeretem Lucient és megbízok benne. Nem fogom kéretni magam, mert azt akarom, hogy jó legyen neki is. Aztán ki tudja, lehet, hogy nem is ma akarja. Inkább élvezem az estét, a többin ráérek gondolkodni majd később. Majd holnap, mert közben úgysem fogok tudni gondolkodni és nem is akarok. Becsengetek és nem kell sokat várnom, egyből megjelenik a párom. Magához ölel és megcsókol. Ennél jobb nem is lehetne.
- Szia - nyögöm én is a csókba. Teljesen átadom magam neki, jó érzés. Szeretek nála lenni, tetszik ez a ház, meg úgy minden. Ja és persze ez az illat... Le merem fogadni, hogy főzött.
- Elment, de hosszú volt. Ha nem vagy velem, lassan megy az idő. Nem akart eljönni az este - vallom be, amit gondolok. Előtte mindig megnyílok, nem kell megjátszani magam. Ez ritka. Mellette önmagam tudom adni.
- És neked hogy telt a napod? Nem pihentél, érzem - vigyorgok és mélyen beszívom a vacsi illatát. Aztán el is mondja, mit főzött.
- A kedvencem. Ez nem ér, tudod, hogy nem tudok ellenállni ezek közül egyiknek sem - vigyorgok, de közben ahogy megállok a konyhaajtóban, mögém lép és suttogni kezd. Ettől az összes szőrszálam feláll, annyira jó. Egy pillanatra becsukom a szemem. Kiélvezem, majd megfordulok a párom karjaiban. Szorosan simulok hozzá.
- Túl jó vagy mindenben. Én meg éhes vagyok - mosolygok Lucien szemeibe nézve. Bármennyire félénk vagyok, én kezdeményezek egy csókot, lassan tapadok ajkaira. A csókja is annyira elképesztően jó.
*Szeretek Lucasnak főzni, egyszerűen így kerek az életem, ha ő velem van. Remélem még sokáig. A köszönés után egyből a konyha felé terelem. Mikor rákérdez az én napomra elvigyorodom.*
-Főzőcskéztem, meg itthon voltam egész nap, rád vártam.*vallom be kissé elpirulva, aztán közlöm, hogy mi lesz a vacsora, a megfelelő választ kapom rá. Persze, tudom, hogy a kedvencei, igyekszek mindig a kedvére is tenni. A nyakára suttogok, várom a hatást. Persze egyből megfordul a karjaim közt, kivételes dolognak számít mikor Ő kezdeményez csókot. De mindig feltüzel vele. Magamhoz szorítom és elmélyítem a csókot, imádom Őt.*
-Akkor vacsora?*suttogom ajkaira ahogy kézen fogom és bevezetem a konyhába. Leültetem és tálalok. Persze mellé települök, mert megtehetem, remélem, hogy ízleni fog neki a főztöm, ha nem, még mindig tudunk csinálni mást.*
-Esetleg egy pohár bort?*teszek fel még egy kérdést, s ha igen a válasz töltök azt is mielőtt leülnék enni.*
-Főzőcskéztem, meg itthon voltam egész nap, rád vártam.*vallom be kissé elpirulva, aztán közlöm, hogy mi lesz a vacsora, a megfelelő választ kapom rá. Persze, tudom, hogy a kedvencei, igyekszek mindig a kedvére is tenni. A nyakára suttogok, várom a hatást. Persze egyből megfordul a karjaim közt, kivételes dolognak számít mikor Ő kezdeményez csókot. De mindig feltüzel vele. Magamhoz szorítom és elmélyítem a csókot, imádom Őt.*
-Akkor vacsora?*suttogom ajkaira ahogy kézen fogom és bevezetem a konyhába. Leültetem és tálalok. Persze mellé települök, mert megtehetem, remélem, hogy ízleni fog neki a főztöm, ha nem, még mindig tudunk csinálni mást.*
-Esetleg egy pohár bort?*teszek fel még egy kérdést, s ha igen a válasz töltök azt is mielőtt leülnék enni.*
Azt sem bánnám, ha el sem engedne, csak állnánk itt és ölelne. Olyan jó a karjaiban. Csókot kezdeményezek, ami nem gyakori, érzem, hogy tetszik neki, elmélyíti, én meg halkan felnyögök. Nem is értem, hogyan tud ennyire jó csókolni. Az asztal felé terel, én meg értem a célzást, leülök, pedig szívesen segítenék neki.
- Persze, együnk, éhes vagyok és ez az illat... lehetetlen ellenállni. Pont, mint neked - vallom be elpirulva. Kapok a lehetőségen, amikor borral kínál. Azt hiszem jót fog az tenni nekem.
- Kérek, ha te is. Egyedül nem akarok inni - kötöm ki, szerintem meg fog valemennyire ártani, mert nem bírom a piát, de kell valamennyi az ellazuláshoz. Jó sok kérdést fel tudnék tenni, de nem teszem, furán jönne ki. Igazából még sem fel hozta, hogy töltsem itt az éjszakát, nem is értem, miért izgulok. Mindenesetre egy új boxer van rajtam, pedig még a többit sem ismeri. Majd fogja, az biztos. Beleiszok a borba, amikor megkapom és kortytól melegem lesz. Persze csak ráfogom. Valójában Lucientől van melegem. Nekilátunk az evésnek.
- Ez nagyon jól néz ki.... és ugyanolyan finom is. Szeretlek - vallom be elpirulva és tovább falatozok. Olyan szívesen hozzáérnék, de nem merek. Nem tudom miért, de jobban szeretem, ha ő kezdeményez. A gondolattól is bizsereg a testem, megőrülök érte.
*Egyre nehezebben állok ellent a vágyaimnak, de nem akarom lerohanni Lucast. Muszáj még egy kicsit féken tartanom magam. Az általa kezdeményezett csók után az asztal felé terelem, tálalok, majd borral kínálom. Mosolyogni kezdek a kikötésén, így két borospohárral és egy üveg borral ülök a vacsora és Lucasom mellé.*
-Nyugi, ha már le akarlak itatni akkor csatlakozom is.*vigyorgok rá, persze sejtheti, hogy nem beszéltem komolyan, de valamivel el kell vennem a feszengését, meg a sajátomat is. Lucas túl fontos, hogy egy meggondolatlan lépés miatt elveszítsem őt. Ahogy belekortyol a borba én is így teszek, végül nekiállunk a vacsorának. A kis vallomásától az egekig tudnék szállni, de nem teszem. Ráérek még.*
-Én is szeretlek. Jobban, mint hinnéd.*reagálom le a szavait, majd tovább eszek. Hozzá szeretnék végre érni, mindenhogyan.*
-Lucas... Hogy gondolod, ma éjjelre nagyon várnak otthon? Mármint... Szeretném ha itt maradnál. Nem akarlak elengedni.*pillantok rá két falat között, paprika vörösen. Be kell vallanom nem igen szoktam ilyet kérni. Valójában senkitől, így nekem is vannak még új helyzeteket amiket ki kell próbálni, de miért ne tehetném meg most rögtön?*
-Légy egészen az enyém!*kérem tőle, miközben nyelek egyet az izgalomtól. Nem tudom hogy áll majd ehhez, én nagyon szeretném, de természetesen ha nem akarja, akkor tudja a járást. Van még időnk. Remélem rengeteg.*
-Nyugi, ha már le akarlak itatni akkor csatlakozom is.*vigyorgok rá, persze sejtheti, hogy nem beszéltem komolyan, de valamivel el kell vennem a feszengését, meg a sajátomat is. Lucas túl fontos, hogy egy meggondolatlan lépés miatt elveszítsem őt. Ahogy belekortyol a borba én is így teszek, végül nekiállunk a vacsorának. A kis vallomásától az egekig tudnék szállni, de nem teszem. Ráérek még.*
-Én is szeretlek. Jobban, mint hinnéd.*reagálom le a szavait, majd tovább eszek. Hozzá szeretnék végre érni, mindenhogyan.*
-Lucas... Hogy gondolod, ma éjjelre nagyon várnak otthon? Mármint... Szeretném ha itt maradnál. Nem akarlak elengedni.*pillantok rá két falat között, paprika vörösen. Be kell vallanom nem igen szoktam ilyet kérni. Valójában senkitől, így nekem is vannak még új helyzeteket amiket ki kell próbálni, de miért ne tehetném meg most rögtön?*
-Légy egészen az enyém!*kérem tőle, miközben nyelek egyet az izgalomtól. Nem tudom hogy áll majd ehhez, én nagyon szeretném, de természetesen ha nem akarja, akkor tudja a járást. Van még időnk. Remélem rengeteg.*
Az egész vacsora jó hangulatban telik, ennél jobb nem is lehetne. Esetleg csak akkor, ha nem feszengenék ennyire, nem is tudom mi miatt. Illetve nagyon is jól tudom. Nem attól tartok, hogy fájni fog vagy bármi, inkább csak nem akarok neki csalódást okozni, azt akarom, hogy jó legyen, de ehhez túl kezdő vagyok. Nem ellenkezik a kikötésemen, két pohárral tér vissza, amit elbűvölő vigyorral hálálok meg neki.
- Mivel én nem bírom a piát, nyert ügyed van, bármennyit iszol. Ja, nem mondtam semmit... – vigyorgok, mintha valami nagy titkot árultam volna el, amivel visszaélhet. Pedig nem, mert tudom, hogy nem élne vele vissza és tudja, hogy nem nagyon bírom a piát. Nem is fogok sokat inni, éppen csak annyit, hogy ne legyek ennyire feszült. Egyelőre a semmiért, hiszen Lucien nem említette, hogy szeretné a dolgot. Annyira jó, amikor azt mondja, hogy szeret. Elképesztően jó vele. Mellette megtapasztaltam, milyen a szerelem. Ez a mai este is... annyira romantikus. Mindenre figyel, mindig a kedvenc kajáimat készíti el. Imádom, de nagyon. A következő kérdése viszont elég tétován indul, azt hiszem sejtem mire akar célozni, aztán rá is kérdez. Nekem meg kiesik a villa a kezemből. Persze nem messzire, a tányérba, de a meglepettségtől először a hangom is alig találom.
- Nem, ma... egyáltalán nem várnak – annyira halk a hangom, hogy abban sem vagyok biztos, hogy kimondtam. Látom, hogy Luciennek sem könnyebb a helyzete, gondolom eddig mindenki, akivel együtt volt, alig várta, hogy hozzáérjen és rá is vetette magát. Hát én is nagyon várom, de annyira új ez a helyzet, hogy nem is mertem volna kezdeményezni.
- Én is akarom – jelentem ki kis mosollyal, már magabiztosabban. Felé fordulok és megérintem a karját. Érzem, ahogy bizseregni kezd a gyomrom, majd ez az érzés egyre lejjebb halad, már mindenhol érzem, majd ez a fura bizsergés valahol az ágyékomban összpontosul. Mi lesz itt... Bekapok egy újabb falatot, mintha nem történt volna semmi. Vagy most mit kellene tennem? Ilyenkor mit szoktak csinálni az emberek? Finoman szólva is izgulok, de nem akarom, hogy ennyit várjon rám. Nem akarom próbára tenni a türelmét. Kell egy kis bátorság. Belekortyolok a borba.
*Ha nem tudnám, hogy Lucas mennyire izgul... Még én sem tudom mit várok ettől az estétől. Eddig nem is képzeltem el, hogy milyen lesz. Az biztos, hogy én is kicsit meg vagyok lőve, nem tudom mit kezdjek egy szűz sráccal, de majd remélem a helyzet adja magát. A kérdésem elég nyögve nyelősre sikeredik, és alig várom, hogy Lucas válaszoljon rá. Persze a kérdésem kiváltja belőle a teljes meglepettséget még az evőeszköz is kiesik a kezéből. Felvont szemöldökkel figyelem őt, a válasza annyira halk, hogy majdnem közelebb kell hajolnom, hogy biztosan értsem. Aztán megtalálja a hangját, válaszol rendesen, én pedig majdnem kiugrok a bőrömből örömömben. Egy szűzies csókra hajolok hozzá közelebb, majd mindketten az ételre figyelünk újra. Megérinti a karomat, érzem azt a különös bizsergést, ez most annyira más, mint eddig. Tudom, hogy vele más lesz. Ahogy végzünk a vacsorával elpakolok, mosogatni később is ráérek. Lucas mögé lépek, a nyakába csókolok és átölelem.*
-Gyere...*fogom meg a kezét, majd ahogy feláll elindulok vele az emeletre. Persze ismeri már a járást, de most minden olyan más, mintha az egész házban sokkal több szín lenne... Bár ezt már előbb felfedeztem. Mióta a fiú belépett az életembe sokkal, sokkal boldogabb vagyok. A hálóba húzom, azt hiheti, hogy egyből a lényegre térek, de nem! Persze az ágyig sétálunk, ott pedig csókolva húzom magammal, míg az ágyra nem esünk, én alul ő pedig rajtam. Nem engedem el, kezemmel simogatom, legalábbis az egyikkel, mert a másik a tévé kapcsolót keresi. Jelenleg még nem tudom hogyan fogok majd neki. Teljesen el akarom csavarni a fejét, hogy ne izguljon annyira. Feküdtünk már az ágyban, teljesen egymásba feledkezve, de mindig megálltam. Nekem Lucas érzései sokkal fontosabbak, mint ahogy azt bárki el tudná képzelni.*
-Azt remélem tudod, hogy semmit nem akarok rád erőltetni... Ugye?*suttogom ajkai közé, miközben pillantását keresem. Aztán fordítok a felálláson, Ő kerül alulra. Tovább csókolom, kezem a felsője alá csúsztatom, finoman simogatom az oldalán, megveszek érte.*
-Gyere...*fogom meg a kezét, majd ahogy feláll elindulok vele az emeletre. Persze ismeri már a járást, de most minden olyan más, mintha az egész házban sokkal több szín lenne... Bár ezt már előbb felfedeztem. Mióta a fiú belépett az életembe sokkal, sokkal boldogabb vagyok. A hálóba húzom, azt hiheti, hogy egyből a lényegre térek, de nem! Persze az ágyig sétálunk, ott pedig csókolva húzom magammal, míg az ágyra nem esünk, én alul ő pedig rajtam. Nem engedem el, kezemmel simogatom, legalábbis az egyikkel, mert a másik a tévé kapcsolót keresi. Jelenleg még nem tudom hogyan fogok majd neki. Teljesen el akarom csavarni a fejét, hogy ne izguljon annyira. Feküdtünk már az ágyban, teljesen egymásba feledkezve, de mindig megálltam. Nekem Lucas érzései sokkal fontosabbak, mint ahogy azt bárki el tudná képzelni.*
-Azt remélem tudod, hogy semmit nem akarok rád erőltetni... Ugye?*suttogom ajkai közé, miközben pillantását keresem. Aztán fordítok a felálláson, Ő kerül alulra. Tovább csókolom, kezem a felsője alá csúsztatom, finoman simogatom az oldalán, megveszek érte.*
Azt hiszem váratlanul ért a kérdés, annak ellenére, hogy eleve úgy jöttem ma Lucienhez, hogy bármi lehet... akár az első alkalom is. Végülis minden szempontból első... Neki az első velem, nekem meg úgy egyébként is az első. Akárhogy is nézzük, hiába izgulok, akarom is, nagyon. Olyan kedves és figyelmes, kizárt, hogy másnak is ilyen szerelme legyen. Csak egy finom csókot nyom ajkaimra és hagy tovább enni. Nem mondom, hogy elment az étvágyam, hiszen nagyon finom minden, de annyira izgulok, hogy alig tudok enni. Pedig még ezt is lehet fokozni. Főleg akkor, amikor Lucien a mosogatóba teszi a tányérokat és a nyakamba csókol. Megborzongok és az összes létező szőrszálam vigyázzba áll. Hagyom, hogy felhúzzon a székről és követem, tudom, hogy merre, nem egyszer jártam már a hálóban, meg úgy az egész lakásban. Remegő lábakkal lépek be a hálóba, biztosra veszem, hogy Lucien egyből a lényegre tér, de megint meglep, bár az ágyra dönt, mégsem erőszakoskodik és nem is kapkod. Nem egyszer voltunk már ilyen helyzetben, de eddig mindig megállt, most viszont én is akarom, még akkor is, ha kicsiz bizonytalan vagyok. Igazából csak magam miatt vagyok az, mert nem vagyok biztos benne, hogy tudok annyira jó lenni, hogy Lucien is élvezze. Pedig azon leszek, az biztos. Alattam fekszik, én vagyok felül, bár egyik kezével engem simít végig, fogalmam sincs, hogy a másikkal mi után kutat, de nem is teszem szóvá. Hagyom magam, az övé akarok lenni. Meglepetten nyögök fel, amikor megfordulunk és én kerülök alulra, ő meg fölém. Elveszek a szemeiben. Beletúrok a hajába, várom, hogy megcsókoljon, de előtte még szerelmes szavakat suttog.
- Nem erőltetsz rá semmit szerelmem... ugyanúgy akarom, ahogy te... akarlak - még engem is meglep, mennyire vággyal teli a hangom. Érzékien simítok végig a hátán, de a fenekére már nem merem lecsúsztatni. Ő viszont a felsőm alá nyúl, ettől megfeszül a testem. Finom érintéseitől lassan engedek, már szinte ellazulok és teljesen átadom magam a csóknak és az érintéseknek. Nagyon tudja, mi esik jól. Nem meglepő, nem egyszer bújtunk már így össze, de eddig ez volt a legtöbb, hogy benyúlt a felsőm alá. Most viszont tivább fog menni, mert akarjuk mindketten. Szerelmesen hozzásimulok.
*Bár mennyire is tudom, hogy még várnom kellene egy kicsit, nem bírom tovább. Kézen fogva húzom ki a konyhából, hogy hálószobába vonhassam. Gondolom meg van illetődve, hogy nem térek egyből a lényegre, végül is nem az célom, hogy csak én akarjam, hanem hogy Ő is. Vágyjon rám annyira, mint ér Ő rá. Az ágyra húzom, először én vagyok alul, majd fordítok a helyzeten. Felnyög a helyváltoztatáskor, de csak egy kedves mosollyal pillantok rá. Felteszek egy kérdést, amire igazán érdekes választ kapok. Bevallom nem erre számítottam Lucastól, de nagyon jól esett. Talán ez lökött át azon a pici határon ami még elválasztott attól, hogy megmutassam neki mennyire szeretem. Ajkaira tapadtam, kezem a felsője alá csusszant, éreztem ahogy megmerevedik egy pillanatra, de aztán szépen lassan ellazul. Mellé heveredek, lassan simogatom a felsője alatt, aztán a nyakához hajolok és ott csókolom meg, kicsit meg is szívom, de nem nagyon. Valójában nem tudom hogyan fogjak hozzá, beszélnünk kell-e valamiről... De úgy érzem meg sem tudok szólalni.*
-Szeretlek.*súgom neki, miközben lassan kihámozom a felsőből.*
-Érinteni akarlak, itt, itt és itt...*nyögöm, ahogy végre meglátom puszta bőrét. Ujjamat végighúzom a mellkasán, az oldalán, majd a hasa alján, szemléltetve, hogy hol is akarom érinteni, először. Bár szerintem a hangomon hallatszik, hogy még hol érinteném. De nem sietek el semmit, vissza tudom fogni magam. Legalább is nagyon azt hiszem. Újabb csókot nyomok ajkaira, birtokolni vágyom, mindent oda akarok neki adni, de ugyanúgy elvenni is szándékozom. Csók közben tovább kalandozik a kezem, egészen odáig, hogy már nadrágon keresztül simogatom.*
-Szeretlek.*súgom neki, miközben lassan kihámozom a felsőből.*
-Érinteni akarlak, itt, itt és itt...*nyögöm, ahogy végre meglátom puszta bőrét. Ujjamat végighúzom a mellkasán, az oldalán, majd a hasa alján, szemléltetve, hogy hol is akarom érinteni, először. Bár szerintem a hangomon hallatszik, hogy még hol érinteném. De nem sietek el semmit, vissza tudom fogni magam. Legalább is nagyon azt hiszem. Újabb csókot nyomok ajkaira, birtokolni vágyom, mindent oda akarok neki adni, de ugyanúgy elvenni is szándékozom. Csók közben tovább kalandozik a kezem, egészen odáig, hogy már nadrágon keresztül simogatom.*
Nem támad le egyből, meg is lep az önuralma vagy talán nem is az önuralomnak köszönhető ez, hanem annak, hogy szeret, ahogy én is őt. Ettől még inkább ellazulok, ez annyira jó érzés. Tényleg azt akarom, hogy jó legyen neki, akkor nekem is az lesz. Ráadásul egyre inkább kívánom. Oda akarom adni magam neki. Hagyom, hogy átfordítson, tulajdonképpen mindent hagyok neki és örülök is, hogy kezdeményez, mert én nem merek. Azt sem tudom mit kéne csinálni. Persze elméletben igen, de most, hogy itt fekszünk az ágyában, annyira más. Semmi nem jut az eszembe, az eszem helyett a testem vette át az irányítást. Azt hiszem ez így jó. Eleinte kissé megmerevedek, de aztán csak élvezem, ahogy a felsőm alatt simogat.
- Én is szeretlek – suttogom és segítek abban, hogy megszabaduljunk a felsőmtől. Nem kell az ide, akkor sem, ha kellően szégyenlős vagyok. Tulajdonképpen mondjuk a strandon láttak már páran így, de ez más helyzet és ennél kevesebb ruhában meg senki nem látott, szóval lesz ez még arcpirítóbb helyzet is, ha a nadrágom veszi le rólam. Megfeszül az izmom, ahol éppen hozzámér.
- A tied vagyok – suttogom vággyal teli hangon. Beletúrok a hajába, ahogy a nyakamba csókol. Minden szőrszálam feláll. Azt sem tudom mióta csinálja, nem érzem az időt, megállt, mióta beléptem a házba, ez mindig így van, ha együtt vagyunk, annyira jó vele. Elveszek a csókban, bele is nyögök, amikor megérzem, hogy a szokottnál jóval lejjebb kalandozik a keze. Ijedten kapok a keze után és elhúzom onnan, pedig... ah... annyira jól esett, ahogy hozzámért ott, mégis valamiért megijedtem. Fogalmam sincs miért. Idegesen felülök, egészen az ágy szélére és a hajamba túrok. Eltakarom az arcom a kezemmel és felsóhajtok.
- Ne haragudj szerelmem. Ez nekem... annyira új... de annyira jó – fordulok vissza kissé bátortalanul és vissza is fekszek Lucien mellé. Nagyon akarom.
*Valójában nem gondoltam, hogy már ma ide jutunk. Sőt, nem is terveztem, hogy a közeljövőben ezt meg tudom majd tenni, most pedig Lucas segít levenni a felsőjét. Nagyon boldog vagyok, hogy Ő az enyém. Most viszont kicsit tovább megyek, mint bármikor máskor, épp ezért meg is értem, hogy eltolja a kezem és az ágyam szélére ül. Csendben figyelem, nem szólalok meg, csak mikor összeszedi magát annyira, hogy visszafeküdjön mellém. Persze azonnal át is ölelem, magamhoz húzom, miközben tévé csatornát váltok.*
-Én aztán semmiért nem haragszom. Tudom, hogy neked ez új... Valójában a helyzet nekem is. Nem igazán tudom hogyan is kellene viselkednem.*húzom el a számat egy pillanatra. Ez természetesen nem teljesen így van, de majd alkalmazkodok... összecsiszolódunk ebben is.*
-Majd együtt megoldjuk. Rendben?*mosolygok rá miközben egy csókért hajolok. Lassan, szerelmesen kezdek bele újra az ellazításába, ha kell egész este ezt fogom gyakorolni, ráérünk... de tényleg. Szeretem Őt. Most el sem szakadok ajkaitól miközben szépen lassan fedezem fel a testét, úgy húzom végig rajta az ujjaimat, mintha meg akarnám jegyezni, melyik pólusa hol is van. Hosszútávra tervezem Lucassal, szóval ha minden jól megy akkor tudni is fogom ezeket. Most viszont kihagytam azt a területet amiért az előbb eltávolodott, combját kezdtem el simogatni, visszatértem az oldalára, majd újra a combja következett. Isten tudja meddig csináltam ezt mire ajkaitól elszakadtam. Nyakára adtam utána puha puszikat, kicsit ki is szívtam, majd elindultam lefelé, az övnél álltam csak meg, onnan pislogtam fel Lucasra, hogy engedélyt adjon az eltávolításra.*
-Én aztán semmiért nem haragszom. Tudom, hogy neked ez új... Valójában a helyzet nekem is. Nem igazán tudom hogyan is kellene viselkednem.*húzom el a számat egy pillanatra. Ez természetesen nem teljesen így van, de majd alkalmazkodok... összecsiszolódunk ebben is.*
-Majd együtt megoldjuk. Rendben?*mosolygok rá miközben egy csókért hajolok. Lassan, szerelmesen kezdek bele újra az ellazításába, ha kell egész este ezt fogom gyakorolni, ráérünk... de tényleg. Szeretem Őt. Most el sem szakadok ajkaitól miközben szépen lassan fedezem fel a testét, úgy húzom végig rajta az ujjaimat, mintha meg akarnám jegyezni, melyik pólusa hol is van. Hosszútávra tervezem Lucassal, szóval ha minden jól megy akkor tudni is fogom ezeket. Most viszont kihagytam azt a területet amiért az előbb eltávolodott, combját kezdtem el simogatni, visszatértem az oldalára, majd újra a combja következett. Isten tudja meddig csináltam ezt mire ajkaitól elszakadtam. Nyakára adtam utána puha puszikat, kicsit ki is szívtam, majd elindultam lefelé, az övnél álltam csak meg, onnan pislogtam fel Lucasra, hogy engedélyt adjon az eltávolításra.*
Kissé hülyén érzem magam, amiért így elhúzódtam és inkább az ágy szélére ültem, de nekem ez annyira új. Még senki nem ért hozzám így, jó, Lucien már... simogatott párszor, de pont itt még nem ért hozzám és eddig mindig tudtam, hogy meg is fog állni. Most viszont engedélyt kért ahhoz, hogy tovább lépjen, én meg megadtam neki. Vissza is bújok hozzá, nem akarok olyan lenni, mint egy kisgyerek, aki döntésképtelen. Én akarom... csak kicsit mégis bizonytalan vagyok, mert izgulok, de attól még akarom.
- Hogy érted? Neked... azért nem annyira új, mint nekem. Neked is az első... velem... de nekem amúgy is az első – mosolyok rá szégyenlősen. Belesimulok a csókba és hagyom, hogy kényeztessen, sőt még élvezem is. Tényleg ellazulok végre érintései nyomán. Bejárják kezei a testem, de nem erőszakoskodik, annyira gyengéden és finoman csinálja, hogy teljesen el is feledkezek arról, mennyire izgultam az előbb. halkan felsóhajtok, ahogy simogat, el tudnám viselni nagyon sokáig. Akkor feszül csak meg ismét a testem, amikor Lucien lefelé halad a csókokkal, megfeszül minden izmom, ahogy egyre lejjebb érint ajkaival, majd megáll az övemnél.
- Ne... ne hagyd abba... – nyögöm ki, úgy érzem kiszáradt a szám, nyelvemmel lassan megnedvesítem. Nagyon ideges vagyok vagy izgatott, nem is tudom, mindenesetre tudom, hogy itt most tényleg nem lesz megállás.
- Lucien... ugye... szóval van nálad...? – kérdezek rá és paradicsom színem lesz. Hát nem is értem hogyan gondoltam. Kedvesemnél biztosan van óvszer meg síkosító, de még nevén sem merem nevezni őket. Kissé feszengek, még azt sem tudom, Lucien mit fog szólni hozzám, mennyire fogok neki tetszeni, ha meglát meztelen, hiszen eddig legfeljebb póló nélkül látott, de nadrág mindig volt rajtam.
*Hogy felkészültem-e arra, hogy Lucas így fog reagálni először? Tisztában voltam vele. Azért egy első alkalom... Paráztatós na! A legelső is, meg minden új első alkalom is az, pont ezért igyekszem kicsit megnyugtatni kedvesemet, hogy nekem is furcsa és új a dolog. Az meg még furcsább lesz, hogy... Basszus kulcs, még sosem volt szűz párom... Mintha tojásokon járnék, ez olyan éjszaka lesz. Minden vágyam, hogy neki tökéletes legyen az első, ezért pedig tenni is óhajtok normálisan. A ciki, hogy tényleg nem volt még tapasztalatlan partnerem. Egyszer élünk, mindent ki kell próbálni. Lucassal bármit! Újra a kényeztetésé a főszerep, nem fogok rohanni, nagyon nem tervezem. Mégis újra eljutok a nadrág széléig az apró puszikkal. Persze közben érzem, hogy Lucas teljesen megfeszül újra, lesz még mit ma lerendezni este. Mikor kinyögi, hogy ne hagyjam abba, megint váratlan dolgot teszek... Tényleg nem sietek. Újra fordítok a felálláson, megint Ő kerül felülre, lehúzom egy lágy csókra miközben ujjam az oldalán zongorázik. Belecsípek kicsit a combjába, nem fájón, inkább csak hozzá érek, de azért csak megérzi. Rávigyorgok, majd egy-két pillanatig csak azokat a világoskék szemeit nézem. A kérdése meglep, persze számítottam rá, de ez így... Amikor elpirul magamhoz húzom és megcsókolom.*
-Megígérem, hogy vigyázni fogok rád.*suttogom ajkai közé, ha tetszik a rendszer neki ha nem, fel tudok készülni egy éjszakára, tudom mi kell.*
-Vegyük le a nadrágod. Segítesz?*keresem a tekintetét, majd ahogy a csípőmön ül kezeim a combjaira vándorolnak, van egy olyan érzésem, hogy nem imádkoztam még ezért a nadrág levételért eleget. De persze ez csak Lucason múlik, hogy engedi vagy sem. Inkább többször megkérdezem, mint hogy azt érezze, hogy át van b@szva a palánkon, nekem az Ő öröme kell ennek pedig szépen le kell fektetni az alapjait.*
-Megígérem, hogy vigyázni fogok rád.*suttogom ajkai közé, ha tetszik a rendszer neki ha nem, fel tudok készülni egy éjszakára, tudom mi kell.*
-Vegyük le a nadrágod. Segítesz?*keresem a tekintetét, majd ahogy a csípőmön ül kezeim a combjaira vándorolnak, van egy olyan érzésem, hogy nem imádkoztam még ezért a nadrág levételért eleget. De persze ez csak Lucason múlik, hogy engedi vagy sem. Inkább többször megkérdezem, mint hogy azt érezze, hogy át van b@szva a palánkon, nekem az Ő öröme kell ennek pedig szépen le kell fektetni az alapjait.*
Egyáltalán nem vagyok biztos magamban. Elvileg tudom mit kellene tennem, de ahogy hozzáérek, már közel sem vagyok biztos benne, hogy jólesik neki. Utálom, hogy ennyire kezdő vagyok, de örülök, hogy Luciennel, a szerelmemmel lesz az első. Eleget várt már rám. Élvezem az érintéseit, persze néhol kicsit zavarba ejtő, de lesz ennél még merészebb is, ilyekor megfeszül a testem, nem tudom, hogy ezért vagy mert tényleg nem akar kapkodni, de ilyenkor leáll. Mindig meglep, mennyire figyelmes. Nem tudom megszokni, ez egyszerűen túl jó. Átfordulunk, én kerülök felülre és így járja be a testem. Zavarba ejtő kérdésemre nem ad pontos választ, de amit mond, az nekem pont elég.
- Tudom... köszönöm – suttogom a csókba, fogalmam sincs meddig faljuk egymást. Kezd egyre bátrabb lenni minden mozdulatom, nehezen szakadok el tőle. A csípőjére ülök és ismét sikerül zavarba hoznia. A fenébe, remélem nem látszik annyira rajtam. Csak bólogatok kérdésére és már bontogatni is kezdem az övem, de amint kigomboltam a nadrágom, meg is állok.
- És a te nadrágod? Túl vagy öltözve – mosolygok rá és kicsit lejjebb csúszok, az ő nadrágját is kigombolom, mielőtt újra csókért hajolnék. Finoman ízlelgetem ajkait, miközben csípőmmel körözve hozzá dörzsölöm magam. A fenébe. Nem gondoltam, hogy már ez is ennyire izgató. Az előbb még meg akartam kérni, hogy csak addig csináljuk, amíg... nekem is jó, de már most túl jó. Lemászok róla és mellé fekszek, közben édesen mosolygok rá. Hányszor csináltuk már ezt, eddig eljutottunk, de itt mindig volt egy határ.
- Nem akarod levenni rólam? Útban van – megemelem a csípőmet, jelzésként, hogy kicsit sem bánom. Vetkőztessen. Az övé vagyok.
*Nem is tudom hogy mit kéne tennem most Lucassal. Egyszerűen nem akarom elveszíteni, épp ezért lépegetek csak nagyon lassan előre. Végül is az egész este a rendelkezésünkre áll. Épp ezért fordulok újra a hátamra, hogy aztán kedvesem ott díszelegjen a csípőmön. Jól áll neki. Mikor rákérdezek a nadrágjára, édesen bontogatni kezdi az övét, de megáll, nagyon ravasz. Szinte azonnal pattan a gomb az én farmeromon is. Egy csókot kezdeményez, amihez csatlakozik egy plusz cselekvés, ennek hatására belemarkolok a fenekébe. Hagyom, hogy lemásszon rólam, majd az oldalamra fordulok, hogy láthassam.*
-De azonnal levarázsolom, viszont először érdekel a látvány egészben.*vigyorodok el, ahogy ujjaimat végighúzom az oldalán. Nem is tudom hová siet ennyire. Lehet, hogy elvette az eszét az a kis bor? Nem hiszem. Vagy olyan türelmetlen, mint én? Ugyan, az nem Lucas... Csípőjét megemelve várja, hogy megszabadítsam a nadrágjától, végül nagy kegyesen meg is teszem, miközben ajkait falom. Azután fölé mászok és hozzá nyomom magam. Figyelem az arcát, majd lassan újra és újra megcsókolom.*
-Nem tudom mit kezdjek veled. Túl jó vagy hozzám. Sosem fogom tudni eléggé megköszönni.*suttogom ajkaira, ahogy ujjaim lassan bejárják a testét, egyre lejjebb haladva, majd még lejjebb, míg hüvelykujjam meg nem akad a bizonyára vadi új boxerben, hiszen látom Lucas oldalán a kis piros vonalat, amit a friss először nyújtott gumi hagy.*
-Mesélj, mit szeretnél, ha megtenném veled?*gonosz kis fény csillan a szememben, ahogy felteszem a kérdést, nagyon kíváncsi vagyok Lucas válaszára. Vajon szavakba tudja önteni amit szeretne érezni?*
-De azonnal levarázsolom, viszont először érdekel a látvány egészben.*vigyorodok el, ahogy ujjaimat végighúzom az oldalán. Nem is tudom hová siet ennyire. Lehet, hogy elvette az eszét az a kis bor? Nem hiszem. Vagy olyan türelmetlen, mint én? Ugyan, az nem Lucas... Csípőjét megemelve várja, hogy megszabadítsam a nadrágjától, végül nagy kegyesen meg is teszem, miközben ajkait falom. Azután fölé mászok és hozzá nyomom magam. Figyelem az arcát, majd lassan újra és újra megcsókolom.*
-Nem tudom mit kezdjek veled. Túl jó vagy hozzám. Sosem fogom tudni eléggé megköszönni.*suttogom ajkaira, ahogy ujjaim lassan bejárják a testét, egyre lejjebb haladva, majd még lejjebb, míg hüvelykujjam meg nem akad a bizonyára vadi új boxerben, hiszen látom Lucas oldalán a kis piros vonalat, amit a friss először nyújtott gumi hagy.*
-Mesélj, mit szeretnél, ha megtenném veled?*gonosz kis fény csillan a szememben, ahogy felteszem a kérdést, nagyon kíváncsi vagyok Lucas válaszára. Vajon szavakba tudja önteni amit szeretne érezni?*
Ahogy a csípőjén ülök, elég bátornak érzem magam ahhoz, hogy vetkőzni kezdjek, de az övemig jutok. Máris megtorpanok, a szégyenlősség erősebb, inkább ráhagyom a páromra, hogy megszabadítson ettől a nadrágtól. Útban van, mégis biztonságot ad. De én nem akarok biztonságot. Az övé akarok lenni. Kijelentésére elpirulok, ez pedig csak fokozódik, amikor tényleg meg is teszi, amire kértem. Megemelem a csípőm, ő pedig megszabadít a nadrágtól. Már csak egy boxer áll közénk, meg persze az ő nadrágja, de kezdek kicsit megint feszengeni, még senki nem látott meztelen. De még marad. Lucien rám mászik és zavarba ejtően jól esik, ahogy hozzám nyomja magát. Ráharapok alsó ajkamra, ezt bármeddig el tudnám viselni. Keze újra megindul a testemen, én pedig levegőt sem veszek, kíváncsian és izgatottan várom, most meddig megy el.
- Csak csináld, amit szeretnél, az nekem is jó. És… Én köszönöm szerelmem, hogy ennyire… figyelsz rám. Szeretlek – suttogom és a tarkójánál a hajába túrok, így húzom közelebb magamhoz egy csókra. Elakad a lélegzetem, amikor megérzem a boxerem gumijánál Lucien ujjait, biztosra veszem, hogy megszabadít tőle, de nem, arcpirító kérdéssel húzza az időt. Az első kezem ügyébe akadó párnával takarom el az arcom zavaromban.
- Nemár, ez olyan izé kérdés – vigyorgok, aztán lassan elengedem a párnát és belekezdek. Megpróbálom szavakba önteni, mit szeretnék, de annyira zavarban vagyok, hogy nem megy könnyen. Kell egy kis idő, mire rendesen meg tudok szólalni, de még így is bizonytalan a hangom.
- Azt szeretném, ha… Levennéd rólam a boxert… Aztán… Ha hozzámérnél… Ott… Azt szeretném, ha simogatnál kicsit. Aztán… ha hátul. Az ujjaddal… - nyögöm ki a szavakat halkan. A fenébe is, most azt kellene mondanom, hogy szeretném, ha megujjazna, aztán pedig elvenné a szüzességem? Tudja, hogy mit szeretnék, de annyira kínos kimondanom, mit érzek. Kívánom, csak abban vagyok biztos. A keze máris olyan helyen van, ami nekem túl… jó. Túl izgató, ahogy ujjai beleakadnak a boxerembe, akkor is, ha nem lép még tovább. Ne, még nem akarom. Érzem, hogy nem tudom uralni a testem, annyira ciki, de képtelen vagyok rá. Érzem, ahogy lassan, de biztosan sátor lesz az utolsó rajtam levő ruhadarabból. Én pedig még pirosabb leszek.
*Csendben hallgatom Lucast, ahogy elpirul és nem tudja rendesen mondatokba önteni amit szeretne, túlságosan is hozzá illik. Mosolyogni kezdek, majd csendben bólintok. Az ujjaim újra fölfelé vándorolnak a testén, az sem érdekel igazán, hogy már most feláll neki, persze érdekel, de nem úgy. Ebből legalább tudom, hogy tényleg közel járok a célomhoz. Lassan közelebb hajolok, belecsókolok a nyakába majd áttérek ajkaira, s miközben falom egyre szenvedélyesebben, úgy húzom le róla a boxert. Nem állok meg, mikor a kezemmel már nem megy tovább, ajkaitól nem akarok elszakadni, egyik lábammal segítek az utolsó textil darabnak a földre hullni. Egyik kezem a már mezítelen csípőjén, a másikkal a feje mellett támaszkodok. Egy pillanatra megszakítom a csókot, látnom kell az arcát, de végül meg is szólalok.*
-Akkor állunk meg amikor te szeretnéd. Csak szólnod kell tudod.*hangom komoly, ajkaimon mégis lágy szinte fesztelen mosoly játszik. Én direkt nem vetkőzöm le, így talán annyira nem érzi feszélyezve magát, pedig jól megkínoztam már azzal is, hogy el kellett mondania, hogy mire vágyik. Újra megcsókolom, miközben csípőjén lévő kezem elindul lejjebb. Combjain simítok végig először, gondolva ezzel jól meglepem. Aztán ujjaim lomhám közelednek féltett kincséhez, apró csókokkal halmozom el, kicsit a nyakát is kiszívom közben, majd lustán végigsimítok egész hosszán. Be kell vallanom ez a helyzet sokkal belsőségesebb, mint bármelyik eddigi kapcsolatom, vagy viszonyom. Félek is, hogy összetöröm ezt a szép álmot, aztán majd csak leshetek, hoppon maradok. Nem rohanok, lassan simogatom míg ujjaim körül nem fogják, az előző tempóban kezdem izgatni, most csak rá figyelek, nem rohanok sehová.*
-Akkor állunk meg amikor te szeretnéd. Csak szólnod kell tudod.*hangom komoly, ajkaimon mégis lágy szinte fesztelen mosoly játszik. Én direkt nem vetkőzöm le, így talán annyira nem érzi feszélyezve magát, pedig jól megkínoztam már azzal is, hogy el kellett mondania, hogy mire vágyik. Újra megcsókolom, miközben csípőjén lévő kezem elindul lejjebb. Combjain simítok végig először, gondolva ezzel jól meglepem. Aztán ujjaim lomhám közelednek féltett kincséhez, apró csókokkal halmozom el, kicsit a nyakát is kiszívom közben, majd lustán végigsimítok egész hosszán. Be kell vallanom ez a helyzet sokkal belsőségesebb, mint bármelyik eddigi kapcsolatom, vagy viszonyom. Félek is, hogy összetöröm ezt a szép álmot, aztán majd csak leshetek, hoppon maradok. Nem rohanok, lassan simogatom míg ujjaim körül nem fogják, az előző tempóban kezdem izgatni, most csak rá figyelek, nem rohanok sehová.*
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Csüt. Május 12, 2016 6:33 pm by Admin
» Mia & Blake hálószobája
Szer. Nov. 27, 2013 1:08 pm by Mia Ryder
» Lucien irodája
Vas. Nov. 24, 2013 5:00 pm by Lucien DuFeron
» Lucien & Lucas
Vas. Nov. 24, 2013 4:10 pm by Lucien DuFeron
» Konyha és Étkező
Vas. Szept. 15, 2013 2:48 pm by Celia Connor
» Shea szobája
Vas. Szept. 08, 2013 9:17 pm by Shea O'Halloran
» Terasz