Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Hírek
00 . 00 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
00 . 00Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Órák
Li Europan lingues es membres del sam familie. Lor separat existentie es un myth. Por scientie, musica, sport etc, litot Europa usa li sam vocabular.

Li lingues differe solmen in li grammatica, li pronunciation e li plu commun vocabules. Omnicos directe al desirabilite de un nov lingua franca: On refusa continuar payar custosi traductores.
A hónap...
Nombre Apellido
Nombre Apellido
Nombre Apellido
Üzenőfal
Társoldalak
Legutóbbi témák
» Fejléc mentés
Lucien irodája EmptyCsüt. Május 12, 2016 6:33 pm by Admin

» Mia & Blake hálószobája
Lucien irodája EmptySzer. Nov. 27, 2013 1:08 pm by Mia Ryder

» Lucien irodája
Lucien irodája EmptyVas. Nov. 24, 2013 5:00 pm by Lucien DuFeron

» Lucien & Lucas
Lucien irodája EmptyVas. Nov. 24, 2013 4:10 pm by Lucien DuFeron

» Konyha és Étkező
Lucien irodája EmptyVas. Szept. 15, 2013 2:48 pm by Celia Connor

» Shea szobája
Lucien irodája EmptyVas. Szept. 08, 2013 9:17 pm by Shea O'Halloran

» Terasz
Lucien irodája EmptyCsüt. Szept. 05, 2013 6:16 pm by Rebecca Lia Watson

» Nappali
Lucien irodája EmptyCsüt. Szept. 05, 2013 5:50 pm by Blake Hudson

» Homokos tengerpart
Lucien irodája EmptyCsüt. Szept. 05, 2013 5:35 pm by Massie Block

Köszönet
Köszönet jár P.C. Cast & Kristin Cast-nak, hogy megalkották ezt a remek világot, ahol most mi is otthonra lelhettünk a vámpírjelöltek között.

Az oldal vezetőségének tagjainak, akik nem mások mint Shady, Mikhail, Lumiere ; nélkülük nem működhetne igazán az oldal.

Skin hecho por Hardrock de Captain Knows Best. Li Europan lingues es membres del sam familie. Lor separat existentie es un myth. Por scientie, musica, sport etc, litot Europa usa li sam vocabular.

Li lingues differe solmen in li grammatica, li pronunciation e li plu commun vocabules. Omnicos directe al desirabilite de un nov lingua franca: On refusa continuar payar custosi traductores.

Lucien irodája

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Lucien irodája Empty Lucien irodája

Témanyitás by Admin Vas. Júl. 14, 2013 9:11 pm

Lucien irodája Refkep_latvanytervezes_iroda2_01
Admin
Admin
Hozzászólások száma :
208

https://valley-of-horses.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Lucien irodája Empty Re: Lucien irodája

Témanyitás by Lucien DuFeron Hétf. Júl. 15, 2013 7:20 pm

Folyt. köv. ~Lucien szobájából~

& Lucas

*Valahogy természetesnek tartottam, hogy mi kézen fogva lépünk be az étterembe, mikor Lucas rákérdez még egy forró pillantással is jutalmazom.*
-Azt akarom, hogy tudják, az enyém vagy.*vigyorgok rá, és én is szorítok a kézfogáson, a következő kérdésre csak bólintok, hogy igen az irodámba megyünk, se kedvem se energiám azt nézni, hogy a placcon hogy dolgoznak az újak és a régiek. Lassan lépdelek Lucas mellett az irodámig, néha egy biccentéssel köszönök a személyzetnek, majd ahogy az ajtóhoz érünk ráhúzok kedvesem fenekére, ezzel tessékelve az ajtón belülre. Ám amint belépek mögötte meg is állok, és fekete felhők gyűlnek a fejem fölé. Ilyen régóta nem jártam volna erre? Az a sok papír lelombozza a kedvem, bevágom az ajtót, mérgesen fújtatok, majd ahogy az asztalhoz lépek egy egyszerű mozdulattal lesöpröm a papírokat onnan. Összeütöm a kezem, és gyermeki mosoly villan fel az arcomra.*
-Készen vagyok!*jelentem ki büszkén és vidáman. Intek az én drágámnak, hogy jöjjön közelebb, én elterpeszkedek a székemben, és felsőbbrendű pillantásokkal nézek a földön fekvő papírokra, aztán nevetni kezdek. Életemben nem volt még ennyi dolgom mint most, és több kedvem van Lucassal foglalkozni, mint holmi papírokkal... Ezt miért nem tudták megcsinálni a fiúk? Béna és lusta dögök... Fizetés megvonás, vagy plusz munka? Miközben ezen gondolkozom az ölembe húzom az én drágámat és csókot követelek.*
Lucien DuFeron
Lucien DuFeron
Hozzászólások száma :
45

Városlakó

Témanyitás by Lucas Rivers Hétf. Júl. 15, 2013 9:32 pm

Kicsit sem zavarta Lucient, hogy kézenfogva lépünk be, így aztán engem sem. Én is azt akartam, hogy mindenki tudja, az övé vagyok. Ne próbálkozzon senki nála, mert foglalt, az enyém. Jó sokan köszöntik, ahogy engem is, igyekszem mindenkinek visszaköszönni, de nem szeretem a nagy tömeget és itt elég sokan vannak, szóval nem bánom, amikor Lucien az irodája felé húz. Még arrafelé is jópár emberrel futunk össze, jó nagy a személyzet, éppen ezért meglepetten pillantok a páromra, amikor rácsap a fenekemre. Ki tudja ki látta. Kicsit szégyenlős vagyok, még a végén azt hiszik, hogy Lucien nem dolgozni jött be, hanem élvezkedni. Mondjuk nem bánnám.
- Jó régen voltam itt – pillantok körbe és mosolygok. Olyan jó, hogy megint mindent megosztunk egymással. Körbenézek, nem ez az első alkalom, hogy bejöttem hozzá az irodába, de élvezettel fedezem fel újra a helyet. Közben látom, hogy Lucien elég bosszús lesz, megértem, ahogy az asztalra pillantok, mást sem látok, csak sok papírt, ezáltal meg gondolom sok munkát. Odasétál, mindent lesöpör és elhelyezkedik a székében, mint megoldotta volna a feladatot.
- Nem hiszem, hogy ezzel kész is van – mosolygok és közelebb sétálok, ahogy int nekem, majd az ölébe húz. Nem ellenkezek.
- Nem kéne dolgoznod? – teszem mégis szóvá, de befogom a számat egy csókkal, amit Lucien követel, de nekem sincs ellene kifogásom.
- Megyek leülök oda és hagylak dolgozni – intek a kanapé felé, de nem akarok megmozdulni.
- Mindjárt megyek, csak még egy csók – mosolygok és szenvedélyesen ajkaira tapadok, közben beletúrok a hajába és nagyon élvezem.
Lucas Rivers
Lucas Rivers
Hozzászólások száma :
59

Városlakó

Témanyitás by Lucien DuFeron Kedd Júl. 16, 2013 2:12 pm

*Esküszöm ennyi dolgot egyszerre még nem láttam, papír hegyek vannak az asztalomon, ennek pedig kimondottan nem örülök. Hogy miért? Mert ez munkával, nagyon sok munkával jár. Komolyan, mintha másról sem szólna az életem, csak a papírokról. Így érkeznek a földre egyetlen "varázs suhintással". Ne terpeszkedjenek az asztalomon. Elhelyezkedek a kényelmes székemben, és már invitálom is Lucast közelebb. Ahogy az ölembe ül már követelem is a nekem kijáró csókot, az nem zavar, hogy mit mondott, majd egyszer készen leszek a dologgal. Elvigyorodok ahogy nem tud elszakadni, ezt már szeretem, komolyan nincs kedvem itt lenni, haza akarok menni! Lucassal, az ágyban! Persze ahogy szenvedsélyes csókot ad, nekem sem kell több. Felmorranok egyik kezem a combjára csúszik a másikkal pedig szorosabban ölelem. Ha ezt mér sokáig csinálja akkor tényleg nem fogok dolgozni, bár ez sem érdekel igazából.*
-Mond meg nekem miért vagy ennyire jó?*nyögöm a csókba, ahogy az őt ölelő kezem már a pólója alatt feszül. Néha olyan szívesen a bőre alá bújnék. Főleg most, hogy mindenem az övé újra. Egy szempillantás alatt ültetem fel az asztalra és úgy csókolom tovább.*
-Nem akarok dolgozni! Ments meg!*kérem tőle szinte már vinnyogó hangon, aztán elnevetem magam.*
-Megcsinálom a felét és a tiéd vagyok. Többnyire csak alá kell írnom őket.*dünnyögöm az újabb csókba, aztán leguggolok, hogy elkezdjem összeszedni a lesöpört papírokat. Nehéz az élet, de sokkal szórakoztatóbb ha gyerekes vagy. Egyik kezemmel felszedtem a papírokat, a másikkal pedig az asztalt fogtam Lucas combjai között. Kezdett idegesíteni, hogy folyton szétcsúsznak a papírok, így a végén már egyesével pakoltam fel az asztalra.*
-Na most hogy ez megvan, kell egy toll...*magyarázok csendben, de a következő pillanatban már ahogy áthajolok az asztalon Lucas ajkait csókolom.*
-Meg van!*mutatom fel diadal ittasan a tollat a kis akcióm után, majd visszaültem a székembe és onnan pislogtam fel szerelmemre.*
-Simán lehetnél az asztal díszem, elnéznélek egész nap, és mindjárt gyorsabban telne az idő is.*jegyzem meg elgondolkodva, a vigyor pedig letörölhetetlen a képemről. Aztán végre kezembe veszem az első papírt, és elhúzott szájjal futom át. Ez rosszabb, mint gondoltam. Végül kicsit szétfeszítem Lucas combjait, leteszem a papírt közéjük és aláírom egy "anyád" közlésével együtt.*
Lucien DuFeron
Lucien DuFeron
Hozzászólások száma :
45

Városlakó

Témanyitás by Lucas Rivers Kedd Júl. 16, 2013 9:43 pm

Ez elég sok meló, még ránézésre is. Nem csodálom, hogy nincs sok kedve hozzá, én is szívesebben csinálnék mást. Akár itt, a hely megfelelő, csak a ruha sok rajtunk. Ahogy erre gondolok, egyre szenvedélyesebben csókolom, ami fel is tűnik neki. Keze bejárja a combom, elégedetten nyögök fel, amikor a pólóm alatt simít végig.
- Hé nem dolgozni kéne? – nevetek fel és szóvá teszem, nem mintha ellenemre lenne a dolog, de nem akarom feltartani. Persze azért túlzottan nem ellenkezek, de nem is hagyom magam, sokkal inkább benne vagyok én is a dologban, nem segítek abban, hogy a munkájával foglalkozhasson.
- Nem is vagyok jó, éppen feltartalak – válaszolok a kérdésére, mielőtt egy újabb csókban merülnénk el. Felnyögök, ahogy az asztalra tesz, meglep a mozdulat, de nincs ellenemre. Gondolatban már sokkal kevesebb ruha van rajtunk, de Lucien megszakítja a dolgot és a papírokat kezdi összeszedni. Segítenék neki, de a lábaim között kapaszkodik és valahogy nem akarok megmozdulni, azt várom, hogy ő tegye meg és érjen hozzám.
- Nekem teljesen jó, ha veled lehetek, csináld csak a dolgod, megvárlak, Majd valamivel elfoglalom magam vagy esetleg nem tudok neked segíteni valamiben? – kérdezek rá, akkor mégis gyorsabban haladunk. Nem igazán értek ehhez, de hátha van valami, amit meg tudok csinálni. Lucien tollat keres, már éppen körbenéznék én is, amikor ajkaink találkoznak és ízlelgetni kezd. Belemosolygok a csókba.
- Jó kifogás, de anélkül is megcsókolhatsz – vigyorgok és lopok egy csókot, mielőtt leülne. Nézem, ahogy átfutja a papírt, amit éppen a kezében tart, de megint meglepődök és megint felnyögök, ahogy szétfeszíti a combjaimat és köztük ír alá.
- Hát úgy nézem azért eléggé sok helyet foglalok itt az asztalodon – nevetek fel és kicsit jobban szétteszem a lábaimat, de nem csúszok arrébb. Inkább beletúrok Lucien hajába, miközben aláír és érzem, hogy nem fogom hazáig kibírni anélkül, hogy ne tudatnám vele, mennyire kívánom. Lerúgom a cipőmet és végigsimítok Lucien combján, csak, hogy tudja, mennyire élvezem.
Lucas Rivers
Lucas Rivers
Hozzászólások száma :
59

Városlakó

Témanyitás by Lucien DuFeron Szer. Júl. 17, 2013 4:45 pm

*Azt hiszem mind a ketten, inkább mást csinálnánk, de rám vár a munka, amit el is kezdek ímmel-ámmal csinálni, olyan tessék lássék módszerrel. De valójában többet nézem Lucast, mint a lapokat. Már robot szerű mozdulatokkal írom alá őket, van aminek csak a címét olvasom el, főleg ha bérpapírról van szó. Mikor kedvesem lerúgja a cipőit és végig simít a combomon felmorranok. Ha még egy ilyet csinál akkor toll eldob, és ami belefér. Még öt lap, és elszáll minden türelmem, a negyedén nem vagyok túl, Lucas pedig olyan édesen ül szétnyitott lábakkal az asztalomon, hogy nem bírom tovább.*
-Jó nézni ahogy szenvedek?*kérdezem tőle, felpillantva rá, sötét tekintettel. Lassan mosoly kúszik ajkaimra, aztán a következő percben az ölembe húzom. Ajkaira tapadok, és szorosan ölelem. Ujjaim a felsője alá csúsznak, hogy a következő percben leszedjem róla. Az sem érdekel, ha netalán tán ellenkezik. Most kívánom, és kész. Elszakadok ajkaitól, és a nyakát veszem célba, rendesen ki is szívom. A nyers vágy teljesen elveszi az eszem, és nem tudok mással foglalkozni... Csak azt látom magam előtt, ahogy magamévá teszem a dolgozó asztalomon. Combjain simítok végig, a belső oldalon, aztán egyre feljebb csúsznak az ujjaim. Már nem sok hiányzik ahhoz, hogy kibontsam a nadrágjából, de ekkor persze kopognak. Jellemző. Felmorranok, és közlöm, hogy később is ráér, most mással vagyok elfoglalva, nem érdekel a válasz de uram sürgős. Nyomatékosítom, hogy amíg nincs a halálán valaki, ne merészeljenek zavarni. Hallom az eltávolodó lépteket, aztán vigyorogva nézek Lucasra. Szabad a terep. Persze az ajtó nincs bezárva, és nem is szándékozom, a "veszély" és a lebukás érzete, csak még jobban felcsigáz.*
-Ott tartottunk, hogy...*nézek ártatlanul az én drágámra, majd újabb csókot követelek, és folytatom az édesgetését. Most már nem szándékozom megállni amíg ruha nélkül nem látom újra. Aztán végre elérem a nadrág gombját, és egy laza mozdulattal ki is gombolom az említett ruhát. Valahogy ki nem állhatom ha várnom kell, ez most is így van, megemelem Lucast és lejjebb tolom róla a nadrágot, aztán visszaültetem az asztalra, és a szűk farmernek búcsút intünk.*
Lucien DuFeron
Lucien DuFeron
Hozzászólások száma :
45

Városlakó

Témanyitás by Lucas Rivers Szer. Júl. 17, 2013 6:08 pm

Azt azért én is tudom, hogy dolgoznia kéne, de mit csináljak, ha ennyire izgató. Csendben akartam maradni és hagyni, hogy csinálja a dolgát, minél előbb befejezze, de ő tett fel az asztalra és ő kapaszkodott meg a lábaim között. Innentől meg már nem volt megállás, legalábbis nekem. Ahogy nézem, nála sem kell nagyon rásegíteni a dologra. Ahogy lerúgom a cipőm és simogatni kezdem a combját, hamar elérem a célom. Nem is tudok válaszolni a kérdésre, mert már húz is az ölébe, én meg készségesen adom át magam a csóknak. Megszabadít a felsőmtől, áttér a nyakamra, de nekem mindegy is, csak érintsen. Mindenhol érezni akarom, így aztán én sem vagyok tétlen, türelmetlenül kóstolgatom, ahol elérem, kezeimmel pedig én is utat keresek a felsője alá. Némi visszatartó erővel bír a helyszín.
- Ne, Lucien, nem itt kéne... Inkább csináld meg gyorsan és menjünk haza – suttogom vágytól fűtött hangon. Persze közben nem hagyom abba a csókokat, minden szó után érintik ajkaim a bőrét. Talán nem is gondoltam komolyan, hiszen izgat, hogy lebukhatunk, azért jobban szeretem nyugodt körülmények között, de egy kis izgalom nem fog megártani. Mégis nekem lesz igazam, amikor valaki kopogni kezd.
- Látod erről beszéltem – jegyzem meg vigyorogva és elégedetten, hiszen igazam volt. Lucient nem zaavrja a dolog, ott folytatja, ahol abbahagyta és nem is nagyon erőltetem meg magam, hogy leállítsam. Biztosra veszem, még egy érintés és azt is elfelejtem, hol vagyunk. Miközben a felsőjétől szabadítom meg, ő már a nadrágomnál jár és nem is húzza a dolgot, újra az asztalon találom magam, de már a zavaró ruhadarab nélkül. Végre, már nagyon szorított. Felnyögök, el sem tudtam képzelni, hogy tudjuk még fokozni az izgalmakat. Luciennel minden alkalom különleges, mégis mindig meg tud lepni. Szokatlan, de annál jobban élvezem, ahogy a meztelen fenekem az asztalhoz ér. Lucien ajkaira tapadok, de közben már a nadrágja körül jár a kezem. Elszakadok tőle egy kicsit, de csak azért, hogy a szemébe nézzek, amikor végre kiszabadítom a nadrág szorításából. Végigsimítok rajta, aztán eldőlök az asztalon és felkínálom magam neki.
Lucas Rivers
Lucas Rivers
Hozzászólások száma :
59

Városlakó

Témanyitás by Lucien DuFeron Pént. Júl. 19, 2013 1:32 pm

+18

*Tényleg nem érdekel, hogy ki kopogott, az sem, hogy miért tette, mert elküldöm, fontosabb és élvezetesebb dolgom van annál, minthogy a személyzet ügyes bajos dolgait hallgassam. Lucast az ölemben tartom egy ideig, csók csókot követ, aztán egyik ruha a másikat, Ő pedig már újra az asztalomon ücsörög, sötét pillantással nézek végig rajta és felnyögök, egyszer sem éreztem ilyen kínzó vágyat iránta, most és azonnal meg akartam kapni. Ahogy kiszabadít a nadrágomból újra megcsókolom, eldől az asztalon én pedig végig simítok rajta, lassan szinte becézve a bőrét, végül úgy helyezkedek, hogy érezzen, érezze mennyire vágyom rá. A behatolás pillanatában ráhajolok, és keményen megcsókolom. Lassan mozogni kezdek benne, megtámaszkodva mellette az asztalon. Párszor végighúzom ujjaimat a férfiasságán, majd újra a nyakára tapadok, nem bírom ki hazáig, itt van velem, miért ne tegyünk az élvezetért? Ő az enyém, én az övé, pont kész, nincs mese. Aztán gondoltam egyet, kihúzódtam belőle, és visszaültem a fotelembe, onnan néztem rá kihívóan, hogy akkor most jön és folytatjuk, vagy így maradj felhúzva de kielégületlenül?*
Lucien DuFeron
Lucien DuFeron
Hozzászólások száma :
45

Városlakó

Témanyitás by Lucas Rivers Pént. Júl. 19, 2013 5:42 pm

Kicsit sem fogja vissza magát Lucien, de én sem. Kihívóan csábítom a rosszra, pontosabban ez nem rossz, egyáltalán nem, de nem éppen a megfelelő helyen és időben esünk egymásnak. Valahogy nem tud érdekelni. Persze felfigyelek minden zajra, de ez nem gátol meg abban, hogy élvezzem a dolgot. Teljesen elengedem magam, hátradőlök az asztalon és hagyom, hogy azt csináljon velem, amit akar. Bizsereg a bőröm, ahol hozzámér és ahogy hozzám is nyomja magát, alig tudok visszafogni egy nyögést. Akkor még megy, de aztán Lucien behatol. Bármennyire tudom, hogy csendben kéne lennem, alsó ajkamba harapok, de ez nem elég, így is felnyögök, hangosabban, mint kéne. Lucien pont ekkor hajol rám egy csókért, talán nem hallotta meg így senki, de nem is érdekel. Keményen csókol, benne van, hogy mennyire kíván. Nem is tudom válasz nélkül hagyni, ugyanolyan szenvedélyesen viszonzom. Szinte kín minden mozdulat, legszívesebben hangosan nyögnék, de így csak próbálok csendben maradni, közben úgy érzem mindjárt felrobbanok. Minden lökéssel egyre jobban kívánom, nem értem, hogyan tudja ezt még fokozni. Ahogy végigsimít rajtam, a maradék józan eszem is eltűnik, úgy érzem, már nem kell sok, de Lucien kihúzódik belőlem. A fenébe is, nem akarom abbahagyni. Egy kis ideig csak nézek rá, csábító, kihívó pillantással, aztán lecsúszok az asztalról, egyenesen az ölébe. Megfogom a férfiasságát és a helyére illesztem. Az előzőek hatására nem okoz gondot, mégis lassan csúszok rá, kiélvezve minden mozdulatot. Mozogni kezdek rajta, először lassan, aztán gyorsítok, közben megállás nélkül csókolom. Nem bírom sokáig, pár mozdulat után a hasára élvezek, ujjaimmal a vállába kapaszkodok, a másik kezemmel a hajába túrok és úgy húzom közelebb csókra. Újra mozdulok rajta, hogy ő is kövessen a csúcsra, ekkor azonban olyan történik, ami még nem fordult elő. Újra elélvezek.
Lucas Rivers
Lucas Rivers
Hozzászólások száma :
59

Városlakó

Témanyitás by Lucien DuFeron Vas. Júl. 28, 2013 7:30 pm

+18

*Milyen édes érzés mindig Lucasban lenni, és ezt senki sem tudja igazán. Soha senkinek nem fog ez megadatni, hiszen Ő az enyém. Most is úgy veszem birtokba a testét, mint eddig mindig. Imádok benne lenni, ilyenkor úgy érzem, hogy egyek vagyunk. Először csak lassan mozgok benne, majd egy csókot követve gyorsítok a tempón, végül elhúzódok tőle és visszaülök a székembe, arra unszolva, hogy jöjjön és lovagoljon meg. Nem is kell rá sokat várnom, lemászik az asztalról, és az ölembe ül, pontosan rám. Felnyögök az élvezettől, ahogy csókra hajol úgy szorítom magamhoz, percek múlva már nyakát kényeztetem élvezem ahogy mozdul rajtam, minden kis idegszálammal ráfigyelek. Egyik kezemmel a hajába túrok, a másikkal pedig kettőnk közé nyúlok, hogy rásegítsek az élvezetére. Én is mozdulok vele, ekkor elélvez. Sötét lesz a tekintetem, ahogy kis kezeivel a vállamba kapaszkodik, majd közelebb húz egy csókra. Készségesen viszonozom, és mire én is elélveznék, neki már másodszorra megy a dolog. Mér mozdulok benne párat és hangosan nyögve élvezek mélyen belé. Épp ekkor nyitnak be az irodába, még a levegő vétel sem ment rendesen, úgy kaptam fel a fejem az ajtó felé. Lucasra kulcsolódik a kezem, birtoklón ölelem, és húzom magamhoz, miközben a válla felett lesek az ajtóban ácsorgó fiatalabb felszolgálóra.*
-Na mi van? Mit akarsz?*kérdezem tőle, villogó szemekkel, semmi esetre nem engedném el az én egyetlenemet, de most minden figyelmem arra irányul, hogy ez az új gyerek mit akar. Persze éhesen bámulja aki az enyém. Oldalra billentem a fejem, majd kicsit összeszaladnak a ráncok a homlokomon.*
-Itt nincs szendvics. Azt kinn a pultba kérjed!*vetem oda nyersen, majd az ajtó felé hajítom az egyik levélbontó kést.*
-Azt mondtam senki se merjen zavarni!*emelem fel a hangom, majd egész addig nézem Pault, míg ki nem megy!*
Lucien DuFeron
Lucien DuFeron
Hozzászólások száma :
45

Városlakó

Témanyitás by Lucas Rivers Hétf. Júl. 29, 2013 6:45 pm

Ennél jobb napot el sem tudnék képzelni. Még az sem érdekel, hogy éppen az irodában vagyunk, bár kicsit zavar, hogy feltartom Lucient a munkában, az, amit éppen csinálunk, elvonja erről is a figyelmem. Teljesen átadom magam az érzésnek, ha zavart is kicsit, hogy bárki ránk nyithat, hát az már eszembe sem jut. Minden figyelmem a páromra irányul, élvezek minden mozdulatot. Rácsúszok, teljesen kitölt, élvezem az édes bizsergést, ahol hozzámér, aztán mozdulok, kicsit felemelkedek, hogy aztán újra tövig rácsússzak. Hmm, mámoros érzés csúszkálni kemény férfiasságán. Nem is bírom sokáig, ahogy keze kettőnk közé csúszik és megérint, az élvezet hatalmas erővel csap le rám, megremegek karjai között. Hú, ez gyors volt. Úgy tűnik Lucient nem zavarja, hogy csak ennyi kitartásom volt, miért is zavarná, hiszen mozgok tovább, néha ő is rásegít, úgyhogy magamat is meglepve, másodszor esek szét karjai között abban a magasságban, ahova csak ő tud repíteni. Ez már neki is sok, érzem, ahogy eláraszt az élvezete. Felnyögök az érzéstől, nem is értem először, miért néz a hátam mögé olyan fura arckifejezéssel. Nehezen kapcsolok, hogy valószínűleg nem vagyunk egyedül, de amikor Lucien megszólal, már biztos vagyok benne. Jaj ne! Minek kellett most benyitnia valakinek? Lassan fordítom oldalra a fejem, hogy megnézzem ki az, de nem fordulok hátra teljesen. Így is vörös vagyok. Nem ismerem a srácot, de feltehetően itt dolgozik, ha bejárása van ide. Hát, most jól eltévedt. Lucien szorosan ölel, én meg még jobban bújok hozzá. Legszívesebben elsüllyednék. Összehúzom magam a csattanásra, nem láttam, mit dobott el, de nagyot szólt, az biztos. Húha... Lucien pipa... de mit mondjak, én is. Vagy csak meglepett vagyok, nem tudom, de nem éppen erre vágytam egy kiadós szeretkezés után. Felsóhajtok, amikor hallom, hogy becsukódik az ajtó.
- Nemár... látod én mondtam... Ettől tartottam, hogy valaki ránknyit. Tudod mennyire szégyenlős vagyok... – kezdek bele, de azt sem tudom mit mondjak. Még egyszer sem nyitott ránk senki ilyen helyzetben és valahogy nem is vágytam rá. Idegesen felpattanok Lucien öléből, férfiassága kicsúszik belőlem. Próbálok nem figyelni az érzésre, ahogy arra sem, hogy folyni kezd belőlem az élvezete. Ahh, ez nem a legjobb hely és nem a legjobb idő arra, hogy kiélvezzem. Idegesen zsepi után kutatok.
- Ki tudja mit fognak most a hátunk mögött beszélni rólunk... Téged nem zavar? – kérdezek rá. Engem sem az érdekel, hogy megtudják, hogy együtt vagyunk. Végülis mindenki tudja. Amúgy is szívesen hirdetem, hogy ilyen remek pasim van. Na de a szex... Az más, az csak kettőnkre tartozik.
- Ez annyira ciki – sápítozok tovább, tényleg, mint egy csaj. Találok végre egy zsepit, letörlöm Lucien hasáról az élvezetem. Nem foglalkozok azzal, hogy még mindig folyik belőlem, idegesen kutatok a boxerem után és felkapom.
- Azt hiszem az lesz a legjobb, ha leülök oda és megvárom, amíg végzel a dolgoddal. Akkor talán nem tartalak fel és hamar haza tudunk menni – mutatok a kanapék irányába és zavartan mosolygok a páromra.
Lucas Rivers
Lucas Rivers
Hozzászólások száma :
59

Városlakó

Témanyitás by Lucien DuFeron Kedd Júl. 30, 2013 5:46 pm

+18

*Mennyire tudtam, hogy Lucas ki fog akadni, amint becsukódik az ajtó már száll is le rólam. Felmorranok, még ez a kis súrlódás is jól esik tőle. Utána akarok nyúlni, hogy ne menjen olyan messzire, de későn reagálok. Valójában igen felpaprikázódtam azon, hogy megzavartak minket. Mikor letörli rólam az élvezetét sötéten meredek rá, miért ilyen kis...*
-Körülbelül kettő perccel ez előtt még jól esett szétesni az ölemben... És nem, képzeld lesz@rom, hogy mi megy a hátam mögött. Majd ez is elmúlik. Tudják, hogy nem vagyok nőfaló, mást jobban szeretek, nem egy alkalmazottammal volt már viszonyom, tehát innentől a témát jegelhetjük is.*közlöm ingerülten, ahogy felkapja magára a boxerét elvigyorodok, de kár, hogy ennek az egésznek még nincs vége. Mikor a kanapéra mutat újra elsötétedik a pillantásom.*
-Talán jobban jársz ha elkísérlek odáig.*hangom egy oktávot mélyül ahogy felállok a fotelemből, majd egy határozott mozdulattal megfogom kedvesem karját, magamhoz rántom és éhesen veszem birtokba ajkait, közben pedig lassan a kanapé felé vezetem. Ahogy odaérünk nem is bírom tovább, lelököm az ülőalkalmatosságra. Egy pillanatig csak nézek le rá, szinte felfalom a két szememmel, aztán a következő pillanatban az anyag szakadását lehet hallani és Lucas már megint boxer nélkül van. Csábító mosolyt küldök felé, ahogy rá mászok, aztán egy csók közepette teszem újra magamévá, mert miért ne. Hiszen az enyém és én megtehetem. Viszont most kicsit sem vagyok finom, azonnal kitöltöm, az is lehet, hogy erőteljesebben, mint azt megszokhatta tőlem. Pedig aztán tényleg nem rajta akarom levezetni a felgyülemlett feszültséget, mert ránk nyitottak. De most nagyon nem tudom kontrollálni magam, bekeményítek, pedig valójában nem akarok.*
-Tudod én ott veszem el és azt ami nekem jár, ahol akarom. Megszokhatnád.*lihegem a nyakába, aztán meg is harapom, egyáltalán nem finoman, és tudom, hogy ezért majd jár a bocsánat kérés, de jelen helyzetben semmi mást nem akarok, csak befejezni rendesen amit már elkezdtünk. Konkrétan azzal is tisztában vagyok, hogy most nem fogok arra figyelni, hogy Lucasnak is jó legyen, de majd kiengesztelem ha megszólal a lelkiismeretem. Őrült tempót diktálok még magamhoz képest is, hangosan nyögve adom a tudtára, hogy újra a csúcsra jutottam miatta. Kicsit ránehezedek míg csillapítom a légszomjam, majd kihúzódok belőle, és gyermeki mosollyal indulok vissza a ruháim felé, hogy eztán befejezzem a mai napi munkám. De persze előtte elhaladok a bőrrel fedett ajtó előtt amibe beleállt a levélnyitókés azzal a kezemben ülök végre vissza az asztalomhoz. Miközben a papírokat töltöm ki néha ránézek Lucasra is. Gondom ezután majd számíthatok egy kiadós veszekedésre is.*
Lucien DuFeron
Lucien DuFeron
Hozzászólások száma :
45

Városlakó

Témanyitás by Lucas Rivers Kedd Júl. 30, 2013 9:25 pm

Nem tudok úgy tenni, mintha semmi nem történt volna, ezért felpattanok és már húzom is fel a boxerem. Lucien tekintetétől sem lesz jobb a kedvem, hát még attól, amit mond. Szólásra nyitom a számat, aztán inkább becsukom, majd megint kinyitom és becsukom. Még nem szólalok meg. Emésztem, amit mondott, de végül csak nem tudom magamban tartani a dolgot.
- Alkalmazottakkal volt viszonyod? Mégis mikor? Mellettem? – csattanok fel, engem is meglep, milyen hangot ütök meg, de gondolkodni sem tudok. Alkalmazottakkal kavar? Ez nem vall Lucienre. Akkor is fura lenne a dolog, ha még előttem csinálta volna, de ha mellettem... Erre gondolni sem akarok. Szinte megijedek a pillantásától, ez nem az én szerelmem. Nem is tudom mit látok benne, de nem kedvességet, így aztán hátrálok is a kanapé felé. Akkor torpanok csak meg, amikor Lucien követ és a karjaiba zárva erőteljesen csókol meg, mellőzve minden tőle megszokott figyelmességet. Nem ellenkezek, jobbnak látom, ha hagyom és utána távolodok el tőle, de nem jön össze, egészen a kanapéig irányít és le is lök rá. Sejtem mit akar és ez egyáltalán nem tetszik. Teljesen más a pillantása, vad, kiéhezett, nem is tudom, nem láttam még ilyennek és ez kicsit megijeszt. Mi volt rá ilyen hatással? Nagyot nyelek és próbálok valamit kinyögni.
- Ne Lucien... nem akarom, állj le – mondom, amikor végre megtalálom a hangom, de elég halk és mintha meg sem hallaná. Ahelyett, hogy elengedne és dolgozna, csók közben egy határozott mozdulattal merül el bennem. Felnyögök, de nem az élvezettől. Bármennyszer is csináltuk ma, azért ennyire vad behatolásra nem voltam felkészülve. Próbálom eltolni, de persze nem hagyja magát. Nem tudok semmit sem tenni, inkább hagyom, hogy csinálja, amit akar. Rá sem nézek, képtelen vagyok élvezni, legalábbis nem akarom. Azt mondogatom magamban, hogy nem élvezhetem, nem akarom megadni neki ezt az örömöt. Mégis érzem, ahogy elönt a forróság, bizsereg a testem és alig tudok elnyomni egy nyögést, ahogy Lucien mélyre merül bennem. Feszít, én meg nagyon élvezem. Durva, vad, kicsit sem veszi figyelembe, hogy nekem mi a jó, csak magára figyel. Ez egyáltalán nem jellemző rá. Hol a plafont bámulom, hol másfelé nézek, de nem rá. Nem tart sokáig, amennyire belendül, gyorsan a csúcsra ér hangosan nyögve és sajnos egyből utána én is, de nem nyögök, csendben élvezek. Megkönnyebbülten felsóhajtok, ahogy végre leszáll rólam, fel nem fogom, hogy még a boxerem is képes volt letépni. Amint visszaül az asztalhoz, gyorsan odamegyek és felkapkodom a ruháimat, legszívesebben elszaladnék, de kint sem jobb a helyzet, biztosan rólunk beszélnek.
- Most örülsz? Fogalmam sincs mit csináltál Luciennel, de őt akarom vissza, nem te kellesz – vetem oda, de alig tudok megszólalni.
- Most ez mire volt jó? – kérdezem hangosabban, mint kéne és megtartom a távolságot, nem megyek közel hozzá. Elindulok, ki akarok szabadulni innen. Kell a friss levegő. Kell a távolság.
Lucas Rivers
Lucas Rivers
Hozzászólások száma :
59

Városlakó

Témanyitás by Lucien DuFeron Szer. Júl. 31, 2013 2:01 pm

*Valahogy nem érdekelt, hogy Lucas mennyire nem akarta ezt az egészet, abban a pillanatban nem zavartattam magam. Dühös voltam amiért ránk nyitottak és mérges amiért Lucas ilyen kicsinyesen elkezdett sápítozni. Konkrétan mindent lesz@rtam magam körül, csak arra figyeltem, hogy nekem jó legyen, más nem is érdekelt. Nem válaszoltam a Kedves kérdéseire, inkább a lényegre tértem. Az aktus után ismét kinyílt a szája Lucasnak. Dühösen csaptam a tollat az asztalra, majd végül nyájas hangon szólaltam meg.*
-Igen, képzeld alkalmazottakkal volt viszonyom, keményen mindegyik dolog tartott két napig. Nem, sajnos nem mellett volt, de ők legalább nem nyávogtak, ha ránk nyitottak.*válaszolok először az első kérdéseire, majd felállok ahogy ő az ajtó felé indul.*
-Hová hová bárányka?*kérdezek rá sötéten, miközben én is az ajtó felé indulok, pillantásommal végig Lucast nézem, jelen esetben még a bűntudat szikrája is elkerül jó messzire. Megint kezdek kijönni a sodromból, mióta megcsalt azóta elég sokszor műveltem.*
-Tudod, Lucas... Lehet, hogy melletted kellett volna művelnem azt az alkalmazottakkal, és akkor nem fájt volna annyira amikor megcsaltál, de mivel ez jóval előtted volt, így úgy gondolom nem jogos hogy kérdőre vonsz. Miután az életembe léptél úgy éreztem miattad meg is halnék, szólnod sem kellene. Inkább azt mond meg, hogy most hova mész?*nyitom ki az ajtót egy lemondó sóhaj kíséretében. Ellépek onnan és visszasétálok az asztalomhoz. Háttal állok neki, egyszerűen nincs erőm megfordulni. Még ha meg is bántottam most, az a tüske amit Ő szúrt belém, kicsit nagyobb.*
-Visszamész a nagybátyádhoz és elhagysz? Vagy megkeresed azt a személyt akivel sikerült félre lépned? Esetleg az a fószer aki abban a bárban akart magának? Ő is számításba jöhet?*kérdezek rá csendesen, miközben választás elé állítom Lucast. Az ajtó nyitva, csinál amit akar. Megereszkedett vállakkal ülök vissza inkább a papírokhoz és folytatom a szignózást. Egy pillanatra elátkozom a percet mikor beléptem a Red Sea Club ajtaján akkor este, és észre vettem a kedvesemet amint az a nagy darab állat hozzá ér. Ha akkor nem avatkozok közbe akkor most nem tartanánk itt. A következtetés... Már megint minden az én hibám. Remek érzés. Egy pillanatra felemeltem a fejem, majd Lucas felé hajítottam a kocsi kulcsot.*
-A tiéd a döntés, nem szólok bele semmibe.*közlöm fagyosan ahogy padlót ér a kulcs a lábánál.*
Lucien DuFeron
Lucien DuFeron
Hozzászólások száma :
45

Városlakó

Témanyitás by Lucas Rivers Szer. Júl. 31, 2013 7:08 pm

Kicsit próbálom összeszedni magam, csak azután szólalok meg, de akkor is minek. Látom rajta, hogy eléggé kivertem a biztosítékot nála. Na és ő? Aztán megválaszolja, miért is olyan a hangulata, ami egyáltalán nem jellemző rá.
- Neked most az a bajod, hogy nem díjazom, ha ránknyitnak? Bocs, szerintem ez csak ránk tartozik. Nem, egyáltalán nem arra gondolok, hogy a kapcslolatunk nem tartozik másra. Azt úgyis tudják, hiszen kézenfogva sétáltunk be és egyáltalán nem bánom. Legszívesebben megosztanám az egész világgal, hogy együtt vagyunk. A szex viszont csak ránk tartozik – mondom kicsit dühösen, bár a végére már elszáll a haragom. Valami egészen más veszi át a helyét. Talán aggódok, hogy mi lesz most? Nem tudom. Lehet, hogy túlreagáltam? Nagyon sok kérdés jut egyszerre eszembe, de nem teszem fel őket. Nem merem. Lucient még soha nem láttam ilyennek.
- Sajnos nem mellettem... – ismétlem meg a szavait, ez nagyon rosszul esett. Nehezen uralkodok az érzelmeimen, érzem, hogy ki akar törni, ki is fog, csak remélem nem itt, a szeme láttára. Nem elég, hogy belémdöfi a kést, még jól meg is forgatja. Persze előjön a régi dolog.
- Nem csaltalak meg, vagyis nem úgy, ezt te is nagyon jól tudod. Csak egy idióta tévedés volt egy csajjal. Te is tudod, hogy nekem te voltál az első és te vagy az egyetlen. Egyszerűen csak részegen kipróbáltam, milyen a dolog egy csajjal... de össze sem jött igazából... Nem ment, mert nekem csak te kellesz – vallom be és lehajtom a fejem, a szemébe sem tudok nézni, csak állok, mint egy h.lye és idegesen egyik lábamról a másikra helyezem a súlyomat. Kérdőn pillantok rá, amikor kinyitja az ajtót. Ez most célzás? Azt hittem nem tudja fokozni, de a következő kérdésére még válaszolni sem tudok. Pislogok rá meglepetten, egyre gyorsabban, nehogy egy könnycsepp is útnak induljon. Kínos, szinte tapintható csend telepedik az irodára, amit az előbb még kéjes sóhajok töltöttek meg. Mégis mivel húztam fel ennyire? Tényleg rám haragszik? Mégsem mondom ki hangosan a kérdést. Legalábbis nem ezt.
- Szóval ezt akarod? Menjek el? – szinte suttogok, nem jön ki hang a számon, túlságosan kiszáradt. Fogamam sincs, mit fogok tenni, ha azt mondja, hogy menjek el. Talán már mondania sem kell, mert landol a lábamnál a kocsikulcs. Nem mozdulok, le sem hajolok érte. Lucien sem olyan már, mint az előbb, sokkal inkább összetörtnek látszik, ahogy eszébe jut, mik történtek. Legszívesebben odamennék és megölelném, de nem merek.
- Azt akarod, hogy hagyalak el? De Lucien én... szeretlek – vallom be teljesen kétsébeesett hangon. Lassan odasétálok az asztalhoz és megállok mellette. Ha azt mondja, hogy költözzek el, én nem tudom mit csinálok. Én vele akarok lenni.
Lucas Rivers
Lucas Rivers
Hozzászólások száma :
59

Városlakó

Témanyitás by Lucien DuFeron Csüt. Aug. 01, 2013 5:22 pm

*Fogalmam sincs hogy jutottunk ide. Már azt sem tudom mit akarok. Egyszerűen elegem van. Cs3ssze meg csak ránk nyitottak... Miközben Lucast hallgatom minden erő és düh elszáll belőlem, nem marad más csak valami szomorúság. Lehet, hogy mégsem gondoltam át én rendesen ezt a legyünk megint egy pár dolgot? Mire felfognám, hogy mit is teszek, már nyitva van az irodám ajtaja Lucas előtt, és a kocsikulcsot dobom elé. Furcsa csend telepedig az irodára, már nem tudok mit mondani, egyszerűen csak egyedül akarok akarok maradni. Ám Lucas kis kérdései megsebzik a szívem. Legszívesebben üvöltenék, hogy igen, hagyjon békén, csináljon amit akar. Csak ne szóljon már többet. Inkább a papírokra figyelek, vagyis nagyon akarok, de tudom, hogy nem megy. Lucas mellém lép, épp mikor újabb aláírást készítenék. Azt veszem észre, hogy a saját nevem helyén Lucasé áll. Felpillantok rá, nem sok hiányzik, hogy könnyezni ne kezdjek, valahogy el tudom képzelni, hogy most Lucas hogy érez. Bátortalanul nyújtom felé a kezem, nem tudom, hogy reagálna rá, ha egyszerűen magamhoz vonnám. De még így is messze van. Most túl messze. Aztán meggondolom magam, visszahúzom a kezem, az arcom szomorú, már a sírás határán állok, lassan felállok a székből, úgy nézek le rá, aztán közelebb lépek.*
-Ha elhagysz, inkább meghalok.*suttogom, miközben felemelem a kezem, végig simítok az arcélén, majd szabad kezemmel közelebb húzom, úgy ölelem magamhoz.*
-Ne haragudj rám. Ígérem többet nem fordul elő. Nem rád voltam mérges, csak megijedtem...*suttogtam a hajára, féltem megcsókolni, nem tudom hogy venné magát a dolog. Azt viszont tudtam, hogy Lucas nélkül fél ember sem vagyok.*
-Igyekszem visszafogni magam, de tudod, hogy melletted nem tudok józanul gondolkodni.*fogom meg a kezét és a kanapé felé indulok vele. Ott leülök és magammal húzom. De most nem az ölembe, mint szoktam, csak magam mellé. Kicsit úgy fordulok, hogy vele szembe lehessek, majd a tekintetét keresem.*
-Tudod, hogy mindent megtennék érted, amit az előbb műveltem...*kezdek bele tétován, majd a hajamba túrok idegesen.*
-Tényleg nem én voltam, sajnálom, mérhetetlenül haragszom magamra. Talán jobban is, mint te rám. Mond meg hogy tegyem jóvá?*nézek a szemeibe esdeklőn, továbbra is szorongatva a kezét. Várom, hogy kimondja az ítéletet.*
Lucien DuFeron
Lucien DuFeron
Hozzászólások száma :
45

Városlakó

Témanyitás by Lucas Rivers Csüt. Aug. 01, 2013 9:18 pm

Az ajtóban állok és nem mozdulok. Nem tudok. Azt sem tudom, mit mondjak, csak azt tudom, mit akarok. Pontosabban kit. Lucient. Becsukom az ajtót, ezt nem kell mindenkinek hallania és jelzem, hogy nem akarok lemenni. Inkább közelebb sétálok hozzá. Jó lenne tudni mire gondol, miért haragszik rám és miért akar elküldeni. Bátortalanul állok meg mellette, olyan fura, nemrég még hangosan élveztünk, most meg kínos csend van. Ránézek, az arca szomorú, eszébe jutottak a régi dolgok, ahogy nekem is. Várom a következő kitörést, de helyette megint egy más Lucient látok. Feláll és beszélni kezd hozzám. Végre. Megdöbbenek, de egyben meg is könnyebbülök.
- Én nem tudok és nem is akarok nélküed élni Lucien – suttogom és hagyom, hogy magához vonjon. Úgy kapaszkodok belé, mintha egy szakadék szélén állnánk. Remegek a karjai között, megszólalnék, de nem akarom félbeszakítani, inkább csendben maradok, amíg a kanapéra nem húz.
- Nem haragszom rád, csak megijedtem. Nem értettem, miért akadtál ki rám annyira, de talán én is túlreagáltam, sőt biztos. Ne haragudj rám – suttogom halkan és félénken nézek rá.
- Ne mondj ilyet. Nem történt semmi. kicsit fájt... de nem tudom, hogy testileg fájt jobban vagy lelkileg. Azt hiszem vérzek... – húzom el a szám, mert ahogy leülünk, nagyon is érzem a szeretetét.
- Ez az egész nem számít... Nem haragszom rád, nincs mit jóvá tenned. És nekem? Mitől lenne jobb kedved? Nem jó ilyennek látni... – egészen közel húzódok hozzá, ha akar, könnyen megcsókolhat. Én nem merek lépni.
- Szeretlek – suttogom szerelmesen.
Lucas Rivers
Lucas Rivers
Hozzászólások száma :
59

Városlakó

Témanyitás by Lucien DuFeron Szomb. Aug. 03, 2013 1:51 pm

*Ahogy becsukódik az ajtó fellélegzek, de csak egy kicsit. Legalább Lucas marad. Ahogy asztal mellé sétál nem bírom tovább, hogy ne érintsem, hogy ne érezzem, felállva lépek közelebb hozzá, hogy végre megölelhessem. Megnyugtassam... Ez csak egy hüŁye félreértés volt. A kanapéhoz húzom, ott pedig leülünk, igyekszem mindent elmondani neki, de nehezemre esnek a szavak. A várva várt lelkiismeret jobban gyötör, mint szokott. Lassan már nem merek az én Kedvesem szemeibe nézni. Mikor megszólal továbbra is a kezeit szorongatom, ahogy közli, lehetséges, hogy vérzik elhúzom a szám, már most megfogadom, hogy nem érek hozzá egy hétig ha csak ő nem kér meg rá. Ami biztos, hogy én nem haragszom rá. Nem is értem hogy feltételezheti, egyszerűen csak dühös lettem, de nem rá. Hagyom, hogy végig mondja amit akar, aztán mikor az utolsó kis szó is elhagyja ajkait közel húzom magamhoz, majd lassan szinte már félve csókolom meg.*
-Én is szeretlek.*suttogom a csókba és lassan az ölbe vonom, úgy ölelem át. Valamiért nem bírom ha veszekszünk, ki nem állhatom és ha újra elveszítem egy hülyeségem miatt, akkor Isten a tanúm rá, hogy végzek magammal. Mikor elszakadok ajkaitól hozzábújok, mélyet lélegzek kellemes illatából, majd újra a szemeit keresem.*
-Neked végképp nem kell semmit jóvá tenned, mondom, hogy nem rád haragudtam Lucas. Egyszerűen beütött egy idióta szindróma... Láttam hogy néz rád az alkalmazottam, bekattantam, sajnálom.*magyarázom csüggedten, valójában mindenkire féltékeny vagyok, és az a baj, hogy mindig Lucas issza majd meg a levét.*
-Gyere segíts nekem, még van pár papír, és egyet a te neveddel írtam alá, szóval azt újra kell nyomtatni.*mosolygok rá, majd lassan felállok, de a fiú kezét semmi pénzért nem engedem el. Ha ezzel a pár papírral kész vagyunk ebédelünk és itt sem vagyunk.*
-Kitaláltad már, hogy mit szeretnél enni?*kérdezek rá, ahogy újra az asztalnál álltunk és a papírokat figyelem, ennek a felét még így is haza kell vinnem.*
Lucien DuFeron
Lucien DuFeron
Hozzászólások száma :
45

Városlakó

Témanyitás by Lucas Rivers Hétf. Aug. 05, 2013 6:11 pm

Azt hiszem kezdek megkönnyebbülni. Mennyire egyszerűbb, ha megbeszéljük a dolgokat és nem csak találgatunk, mi a baja éppen a másiknak. Hozzásimulok a páromhoz és felsóhajtok, végre nem veszekszünk. Azt nagyon utálom. Végre mosolygok, amikor kimondja, hogy ő is szeret.
- Miért, hogy nézett rám? – kérdezek rá meglepetten, nem gondoltam volna, hogy az a baja, hogyan nézett rám valaki, akit én nem is nagyon láttam. Azt sem tudom melyik alkalmazottja volt az.
- Nem is látott belőlem semmit, legfeljebb a hátam vagy a... hát esetleg a fenekem, de miért fontos ez? Nekem csak te kellesz és azt sem tudom, ki nyitott ránk – mondom végül el neki, nem tartom meg magamnak a gondolatot, közben ujjaimmal finoman játszok a hajával.
- Hogy micsoda? Az én nevemmel? – hitetlenkedek és el is megyek vele az asztalhoz, hogy megnézzem magamnak. Nem viccelt.
- Ez de édes... ezt megtartom – mosolygok és eltűnök anélkül, hogy bármit is szólnék. Pár perc múlve jövök vissza.
- Kértem a titkárnődtől egy másikat – teszem le az asztalra szégyenlős mosollyal, ezen talán nem akad ki. Hagyom dolgozni, vagyis hagynám, de neki már a kaján jár az esze.
- Enni? Desszert után máris a főételre gondolsz? Felőlem itt is ehetünk vagy otthon, tudod, hogy nem vagyok annyira bonyolult ilyen téren. Inkább mondd meg, hogyan segítsek neked a munkában, hogy hamar végezz és velem tudj foglalkozni – vetem fel és az ölébe ülök.
Lucas Rivers
Lucas Rivers
Hozzászólások száma :
59

Városlakó

Témanyitás by Lucien DuFeron Szer. Aug. 07, 2013 12:22 pm

*Tényleg néha kicsit sokat képzelek a dolgokba és túl hamar kapom fel a vizet, de hát kit izgat? Lucas az enyém és kész! Persze meglepődik a válaszomon, de most nem tudok vele mit kezdeni.*
-Úgy ahogy egy kiéhezett pasi nézhet... Úgy ahogy csak én nézhetek rád.*közlöm morogva. Csendesen hallgatom Lucas véleményét, majd mosolyogva csókolom meg. Azért örülök neki, hogy csak én kellek neki, ezzel mindig meg tud nyugtatni, szeretem és nem akarom újra elveszíteni. Aztán az asztalhoz sétálunk, miközben közlöm, hogy az egyik papírt az Ő nevével írtam alá, megtartja... Kész a srác, nagyon szeretem. Percekre tűnik el, nem értem a dolgot, ráadásul nem is szól, de nem foglalkozom vele, tudom, hogy visszajön. Így is lesz, az elrontott papír miatt hoz egy másikat. Lehúzom magamhoz és megcsókolom, így köszönöm meg, hogy foglalkozik velem. Persze aztán rákérdezek az ebédre is. A válaszára sunyi mosoly suhan át a képemen.*
-Szerintem az előétel után jár a főétel, majd pedig jöhet a desszert.*vigyorgok rossz fiúsan majd befejezem a maradék pár lapot, végül Lucast kézen fogva kisétálunk az étterem részbe.*
Lucien DuFeron
Lucien DuFeron
Hozzászólások száma :
45

Városlakó

Témanyitás by Lucas Rivers Szer. Aug. 07, 2013 6:26 pm

Azt hiszem végre nyugodtabb vagyok, hogy Lucien elhiszi, ami annyira nyilvánvaló, méghozzá azt, hogy nekem csak ő kell. Úgy néz ki bizonyíthatom még párszor, de nem érdekel, érte megteszem, amikor csak kell. Felvonom a szemöldököm, amikor az alkalmazottjáról beszél.
- Hát erről fogalmam sem volt, mivel én nem láttam a pasit, de miből gondolod, hogy engem nézett úgy? Lehet, hogy téged bámult... én is féltékeny leszek – morgok, erre eddig nem is gondoltam, de a pasi belőlem nem is sokat láthatott szerintem.
- Azt viszont szeretem, ha te nézel úgy rám. Ha vetkőztetsz a szemeiddel. Aztán meg a kezeiddel is – megnyalom az alsó ajkam. Eléggé illetlen gondolataim vannak, de nem hagyhatom, hogy megint miattam ne dolgozzon. Kicsit besegítek a munkába, kicserélem a papírt, amit az én nevemmel írt alá, de megint nem foglalja le sokáig a dolog, máris húz az étterem felé.
- Szóval megéheztél, vagyis lefárasztottalak – nyújtom ki játékosan a nyelvem. Persze nekem sincs ellenemre, én is tudnék enni, szóval az egyik félreeső asztalhoz le is ülünk.
Lucas Rivers
Lucas Rivers
Hozzászólások száma :
59

Városlakó

Témanyitás by Lucien DuFeron Szer. Aug. 21, 2013 12:23 pm

*Van amikor azt kívánom, hogy csak én láthassam, mindig, minden pillanatban. Hogy senki se nézhesse az én páromat, de persze tudom, hogy nem dughatom el a világ elől, pedig szívesen megtenném. Miután túltárgyaltuk a dolgot a személyzetről befejezem a papírmunkát, végül az étterem felé vesszük az irányt. Kézen fogva húzom ki az étteremrészbe, ott is egy félre eső asztalhoz ülünk. Persze egyből jönnek, felveszik a rendelést, újra magunkra maradunk. Kiéhezetten pislogok Lucasra, majd mélyet sóhajtok.*
-Tényleg nem akartam fájdalmat okozni.*bujkál bennem rendesen az önutálat, sosem gondoltam volna, hogy megbántom Lucast. Mardos a bűntudat, valahogy ki kell engesztelnem. Remélem sikerülni fog.*
-Mit szeretnél este csinálni? Egy buli? Mozi? Romantikus elvonulás a világ elől?*igazából nem tudom mit találjak ki, hogy kicsit nyugodtabbak legyünk. Nem igazán tűrném meg, hogy most sokan legyenek a közelünkben, de érte bármit kibírok.*
Lucien DuFeron
Lucien DuFeron
Hozzászólások száma :
45

Városlakó

Témanyitás by Lucas Rivers Szer. Aug. 21, 2013 9:19 pm

Azt azért nem bánom, hogy szokás szerint egy félreeső asztalt kapunk, van mit megbeszélni és nem is nagyon akarom, hogy azokután, hogy valaki ránknyitott, szem előtt legyünk. Mondjuk én még mindig nem tudom ki nyitott ránk, szóval nem volt alapja Lucien féltékenykedésének, persze azért jól esik, hogy ennyire szeret és fontos vagyok neki. Rendlünk, aztán végre megint kettesben maradunk. Már eszembe sem jut, hogy mi történt az előbb, amíg nem emlékeztet rá. Felsóhajtok, mielőtt válaszolnék.
- Nem okoztál fájdalmat, vagyis nem olyat, amin ne tudnám túltenni magam. A fenekem rendbejön, amúgy meg kimondottan jó érzés, hogy féltékeny vagy valakire, akit én nem is láttam, ez is csak azt bizonyítja, hogy szeretsz - mosolyodok el és megérintem az asztalon levő kezét. Olyan jó hozzáérni. Látom rajta, hogy bűntudata van, mondjuk nem ok nélkül, de engem már tényleg nem érdekel, ami az előbb történt, a lényeg, hogy megbeszéltük. Nem azzal akarok foglalkozni, így aztán elmosolyodok, amikor a programról kérdez. Tudom, hogy ő mit szeretne, pont azt, amit én, így aztán tudom a választ, de megváratom. kicsit.
- Hát nem is tudom mit csináljunk... - húzom egy kicsit. Kinyújtom a lábam az asztal alatt, majd miután az egyik cipőmet lerúgom, végigsimítok Lucien combján, majd férfiasságán. Akkor sem húzom el a lábam, amikor az ételt hozzák és csak akkor fejezem be a választ, amikor megint kettesben vagyunk.
- Mindegy mit csinálunk, csak kettesben legyünk. Nem akarok sem társaságot, sem zajt. A film mondjuk jó ötlet, de csak ágyból, más szóba sem jöhet... Illetve... aztán talán mégis... Ágyban nem csak filmet lehet nézni szerelmem - vigyorgok, közben felsóhatok kéjesen, annyira, kívánom.
Lucas Rivers
Lucas Rivers
Hozzászólások száma :
59

Városlakó

Témanyitás by Lucien DuFeron Hétf. Szept. 02, 2013 8:56 pm

*Az az igazság, hogy ha nem nyilvános helyen lennénk, már rég Lucasban ejtőznék. Eszméletlen ahogy fel tud húzni. Az őrületbe kerget a játékosságával. Persze tudni akarom, hogy mivel vidítsam fel, és feledtessem el vele az irodában történt dolgokat, nagyon rossz, utálom ha bűntudatom van... Lucas miatt rendszerint. A válasza meglep, főleg amit csinál. Kitágult pupillákkal nézek rá, majd megérintem a lábát, most vagy én nem bírok magammal, vagy Ő túl kiéhezett. Nem tudom de már ezek a kis érintések felborzolják az amúgy sem nyugodt kedélyemet. Az ételre joggal nem pillantok, éhes vagyok, de inkább egy félig tiltott gyümölcsre, sem mint arra amit elém raktak. Fel is pattanok az asztaltól, csábító pillantást vetek kedvesemre, majd jelzem, hogy mindjárt itt vagyok. A cuccaimat összeszedem az irodában, majd kifelé menet fizetek, megfogom Lucas kezét és a kijárat felé terelem. A kocsinak nyomom és az ajkaira tapadok. Egyszerűen imádom. Miután sikerül elszakadnom tőle beülünk a kocsiba, fél kézzel vezetek, a másik tiltott területen matat, simogat. Néha gonosz mosolyt villantok kedvesemre, aztán leparkolok a ház előtt, minden előrejelzés nélkül neki esek.*
Lucien DuFeron
Lucien DuFeron
Hozzászólások száma :
45

Városlakó

Témanyitás by Lucas Rivers Hétf. Szept. 02, 2013 10:03 pm

Nem tudom mit hozok ki ezzel belőle, vagyis tudom, de jelen pillanatban talán nem erre kéne terelnem a dolgot. Mégsem bírom magammal és milyen jól teszem. Láthatóan Lucien sem a kajára vágyik már, ahogy én sem, bár éhes vagyok, de más jobban érdekel. Nem akarom, hogy az előbbiek miatt bűntudata legyen, nem értettem az egészet, de már nem is érdekel, a lényeg, hogy megbeszéltük. Vele akarok lenni, más nem érdekel. Megkapjuk a kaját, mire felpattan, nem értem mit csinál, de várok rá a kaja mellett, éhes vagyok, persze nem kezdek el enni, de egy krumplit azért bekapok. Lucien visszajön és már húz is az ajtó felé.
- De a... a kaja... én éhes vagyok - nyöszörgök meglepetten, persze valójában azért annyira nem bánom a dolgot, mert van ötletem, miért olyan sietős neki a távozás. Vigyorogva követem és meglep, hogy ennyire nyíltan csókol meg az utcán, de belesimulok a csókba, átadom magam neki teljesen és csalódottan nyögök fel, amikor elhúzódik. Szerintem ilyen gyorsan még nem vezetett, pedig fél keze van csak a kormányon, a másikkal engem izgat, aminek meg is van a hatása. Keményen feszülök a nadrág alatt. Alsó ajkamba harapok, de nincs sok értelme, nem tudom elnyomni a nyögéseket, főleg akkor, amikor hazaérünk és Lucien egyből nekemesik az autóban.
- Most itt... akarod? – vigyorgok rá, de már most levegő után kapkodok, nem akarom abbahagyni a csókot. Nem érdekel, hogy bárki megláthat minket. Most nem gondolok ilyenre.
- Kívánlak – suttogom és már szabadítom is meg a felsőtől.
Lucas Rivers
Lucas Rivers
Hozzászólások száma :
59

Városlakó

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.