Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Hírek
00 . 00 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
00 . 00Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Órák
Li Europan lingues es membres del sam familie. Lor separat existentie es un myth. Por scientie, musica, sport etc, litot Europa usa li sam vocabular.

Li lingues differe solmen in li grammatica, li pronunciation e li plu commun vocabules. Omnicos directe al desirabilite de un nov lingua franca: On refusa continuar payar custosi traductores.
A hónap...
Nombre Apellido
Nombre Apellido
Nombre Apellido
Üzenőfal
Társoldalak
Legutóbbi témák
» Fejléc mentés
Vezető irodája EmptyCsüt. Május 12, 2016 6:33 pm by Admin

» Mia & Blake hálószobája
Vezető irodája EmptySzer. Nov. 27, 2013 1:08 pm by Mia Ryder

» Lucien irodája
Vezető irodája EmptyVas. Nov. 24, 2013 5:00 pm by Lucien DuFeron

» Lucien & Lucas
Vezető irodája EmptyVas. Nov. 24, 2013 4:10 pm by Lucien DuFeron

» Konyha és Étkező
Vezető irodája EmptyVas. Szept. 15, 2013 2:48 pm by Celia Connor

» Shea szobája
Vezető irodája EmptyVas. Szept. 08, 2013 9:17 pm by Shea O'Halloran

» Terasz
Vezető irodája EmptyCsüt. Szept. 05, 2013 6:16 pm by Rebecca Lia Watson

» Nappali
Vezető irodája EmptyCsüt. Szept. 05, 2013 5:50 pm by Blake Hudson

» Homokos tengerpart
Vezető irodája EmptyCsüt. Szept. 05, 2013 5:35 pm by Massie Block

Köszönet
Köszönet jár P.C. Cast & Kristin Cast-nak, hogy megalkották ezt a remek világot, ahol most mi is otthonra lelhettünk a vámpírjelöltek között.

Az oldal vezetőségének tagjainak, akik nem mások mint Shady, Mikhail, Lumiere ; nélkülük nem működhetne igazán az oldal.

Skin hecho por Hardrock de Captain Knows Best. Li Europan lingues es membres del sam familie. Lor separat existentie es un myth. Por scientie, musica, sport etc, litot Europa usa li sam vocabular.

Li lingues differe solmen in li grammatica, li pronunciation e li plu commun vocabules. Omnicos directe al desirabilite de un nov lingua franca: On refusa continuar payar custosi traductores.

Vezető irodája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Vezető irodája Empty Vezető irodája

Témanyitás by Jasper Csüt. Jún. 27, 2013 7:20 pm

...
Jasper
Jasper
Hozzászólások száma :
14

Vissza az elejére Go down

Vezető irodája Empty Re: Vezető irodája

Témanyitás by Lucas Rivers Csüt. Jún. 27, 2013 7:28 pm

Kieran
Ezt akartam mindig is. Legyen egy állásom és kicsit független legyek. Nem is tudom, mikor volt rá nagyobb szükségem. Eddig azt hittem akkor, amikor még a nagybátyámmal laktam, hogy legyen egy kis saját pénzem, amit arra költök, amire csak akarok, de a jelenlegi helyzet sem más. Most, hogy összeköltöztem a párommal, Luciennel, még fontosabb lett a dolog. Még inkább szükségét érzem, hogy legyen nekem is állásom és ne ő tartson el. Nem mintha nem tudná megtenni, de nem akarom. Sokmindenhez nem értek, még tanulok, így aztán leginkább a vendéglátással kapcsolatos munkákat keresem, azt meg tudom oldani. Csináltam már ilyesmit, szóval simán bevállalnám. Persze Luciennek is étterme van, szóval simán dolgozhatnék nála, de azzal nem oldanám meg a dolgot. Nincs kedvem ahhoz, hogy a hátam mögött beszéljenek ki, miért is kaptam meg az állást, na meg ettől még ugyanúgy a párom tartana el. Ezért is örültem meg annak, hogy rátaláltam egy hirdetésre, hogy egy új klubban felszolgálókat és pultosokat keresnek. Igazából bármelyiket elvállalnám, így egyből jelentkeztem is, leadtam az önéletrajzom és elég nagy szerencsének tartom, hogy szinte egyből be is hívtak egy személyes meghallgatásra. Ahogy belépek a helyre, látom, hogy ez nem egy utolsó kocsma, egészen pazar hely, inkább a felső tízezer szórakozóhelye lehetne, de itt nem sok ilyen alak mászkál, szóval gondolom beengedik majd az átlagembert is. Hát elég idegennek érzem magam ezen a helyen, annak ellenére, hogy Lucien házában hozzászoktam a fényűzéshez. Igazából azt sem tudom, ki itt a főnök, de egy csaj egy ajtó elé irányít, hogy ott várjak és majd a főnök fog meghallgatni. Aha, hát biztos. Mindenesetre én várok, egészen türelmesen, legalábbis magamhoz képest, amikor a nevem hallom és az előző csaj illedelmesen az ajtó felé int, hogy mehetek. Végre. Nagy lendülettel lépek be az irodába, ahol megint csak tátva marad a szám. Mondjuk azt nem tudom eldönteni, hogy miért. Talán a berendezés miatt, de leginkább a pasi miatt, aki minden bizonnyal az emlegetett főnök. Hm, foglalt vagyok, de nézni szabad. Van is mit nézni.
Lucas Rivers
Lucas Rivers
Hozzászólások száma :
59

Városlakó

Témanyitás by Kieran Lacross Csüt. Jún. 27, 2013 8:02 pm

~ Lucas ~

A Club Shion, a nagy álom, és végre itt van előttem. Persze már be van fejezve egy ideje, de átmenetileg bezárattam, mivel át kellett ezt azt építtetni, és bővíteni de most már ideje hogy újra megnyíljon. Na persze ehhez mi másra lenne szükségem, mint megbízható személyzetre, és mérhetetlen mennyiségű emberre. A hirdetést feladtam, több helyen is, online felületeken, és újságokban is hátha valakinek megtetszik itt egy jó állás, és magam is meglepődtem hogy mennyi beérkező önéletrajz, és motivációs levél érkezett. Mintha mindenki ide akart volna jönni dolgozni, így ráment egy fél napom, mire kiválogattam azokat, akiket visszahívtam, hogy jöhet a személyes interjú. Abszolút vegyesen válogattam, volt középkorú nő is, egészen fiatal, egyetemista fiúk szóval tényleg elég vegyes a felhozatal.

Most, az interjú napján fél óra szünetekkel hívom be a jelentkezőket, nem akarok kapkodni, és így mással is tudok közben foglalkozni. Eddig a hat jelentkezőből négy meggyőzött, szóval eredményes eddig a nap, félre is teszem Rick életrajzát, és átfutom a következőt. Lucas, szóval ő a következő. A mai napi segítőm, egy hosstess kisasszony, Linda, máris szól hogy megérkezett a fiatalúr, mire bólintok, küldje csak be, és hátradőlök a pazarul berendezett irodámban, a bőrfotel azért kijár. Az iroda kellemes kékes árnyalatú, szeretem a hideg színeket magam körül, de a club az más, ott minden a vadító, szenvedélyes kombinációról szól, de ez privát kuckó, azt csinálok amit akarok. A laptopom előttem van, de most nem azzal foglalkozok, hanem ahogy belép a fiú, mert elég fiatalka még, felállok én is, és udvarias mosollyal a velem szemben lévő majdnem ugyanolyan kényelmes fotel felé intem.
- Jó napot Lucas, foglaljon helyet. Kieran vagyok - mutatkozom be, és kezet nyújtok neki, aztán ha elfogadta, akkor visszaülök, és hátradőlök, kezembe veszem az önéletrajzot.
- Régóta vár már odakint? - kérdezem első körben, ráérünk, van teljes egy óránk ami azt illeti.
Kieran Lacross
Kieran Lacross
Hozzászólások száma :
6

Városlakó

Témanyitás by Lucas Rivers Csüt. Jún. 27, 2013 8:33 pm

Már éppen kezdenéj unatkozni, amikor egy lány jelenik meg. A nevem hallom, végre én jövök. Örülök is neki, hiszen erre vártam, de ebben a pillanatban azért kicsit alább is hagy a lelkesedésem. Izgulok, mint mindig, a fenébe is, kell ez az állás, szóval jónak kell lennem. Arra megyek, amerre a csaj az utat mutatja, aztán ahogy belépek, már záródik is mögöttem az ajtó és kettesben maradok a leendő főnökömmel. Kicsit fura egyből így gondolni rá, de nem gondolom úgy, ezzel túl korán örülök. Talán a főnököm lesz. Körbepillantok zavartan, pazar egy hely, irodának talán túlzás is, de akinek ilyen szórakozóhelye van, az megteheti. Nem tudok rendesen körülnézni, mert az az igazság, hogy a férfi jobban leköti a figyelmem, talán el is pirulok, amikor rájövök, mennyire bámulnom, nem tudom, ezt csak ő látja. Nem tehetek róla, nagyon jó pasi. Eddig erre nem gondoltam, annyira a munkára figyelek, hogy megkapjam, de jelenleg abban sem vagyok biztos, hogy a nevem ki tudom nyögni értelmesen. Pedig kénytelen vagyok. A férfi bársonyos hangja hoz vissza a valóságba.
- Jó napot, Lucas Rivers vagyok – és itt akarok dolgozni. Persze ezt csak gondolatban teszem hozzá. Kezet fogunk és elégedett vagyok, hogy megtaláltam a hangom. Lehuppanok a fotelbe, kényelmesnek tűnik és valójában az is, talán kicsit finomabban kellett volna leülnöm, de nagyon vonzott. Érzem, hogy engem néz, tisztára zavarba hoz. Vajon tudja magáról, mennyire jó pasi? Biztosan. De vajon csak a csajok jönnek be neki? Gondolatban le is szidom magam. Nekem aztán mindegy, van párom, de azért kíváncsi lehetek.
- Kicsit korábban érkeztem, mert nem akartam elkésni, de nem vészes. Van, amiért megéri várni – nem bírom ki, a mondat végére érve elmosolyodok, hiába akartam komoly lenni, nekem az nem megy. Majd eldönti, hogy így kellek vagy nem.
- Van némi tapasztalatom ezen a területen, de nyilván akadnak nálam képzettebbek is. Viszont nekem tényleg kell a munka és nem félgőzzel csinálnám. Ha valamit akarok, akkor abba mindent beleadok. Az önéletrajzom elég részletes, de kérdezzen, bármire válaszolok – térek rá a lényegre.
Lucas Rivers
Lucas Rivers
Hozzászólások száma :
59

Városlakó

Témanyitás by Kieran Lacross Csüt. Jún. 27, 2013 8:53 pm

~ Lucas ~

Hátradőlve figyelem, ki jön be, és a formaságok lerendezése után meg is jelenik előttem a fiú. Igazán kis fiatalka, bele kell lessek a lapokba hogy hány éves, de végül is a kor itt nem olyan fontos, sokkal inkább hogy mennyire szimpatikus, és mennyire ér rá, ez ugye főleg éjszakai munka, így az nem érdekel hogy délelőtt mit csinál. Érzem magamon a tekintetét, és lassú félmosolyra húzódik a szám, pontosan tudom milyen hatással lehetek rá, a megjelenésemmel, az öltöny önmagában nem nagy szám, de a direkt kigombolva hagyott felső gomb, és a nyakkendő hiánya már érdekesebb. Enyhe szakállam van csak, de így karakteres az arcom. Szürkés szemeimmel végig is futok karcsú de csinos alakján, aztán a szék felé invitálom, ahová lehuppan. Nem leül, ez nem kerüli el a figyelmem, olyasmi ez, amit én biztosan nem követnék el, de fiatalság, bolondság, mit lehet mit tenni.

A kézfogása határozott, bár még nem kiforrott, és elsőre szimpatikusnak tűnik, na lássuk mi lesz később. Éppen szólalnék meg, mikor elém vág, és rátér a lényegre. Hm, nocsak, hát ennyire sietős lenne a dolog?
- Pontosan, értékelem az emberekben a pontosságot, sok mindent elmond róluk elsőre - jegyzem meg, előre hajolva az asztalra könyöklök, megtehetem. A következőkre meg csak lustán, ragadozószerűen mosolyodom el, oh igen kérdezni fogok én...
- Pontosan milyen tapasztalatai vannak? Pultos vagy felszolgáló, esetleg más ami ide kapcsolódik? - érdeklődök, mivel ez nincs benne teljesen pontosan az önéletrajzban csak az, hogy tapasztalt ebben az iparban. Nem is lenne rossz egy ilyen csinos pultos fiú. Vonzaná az embereket azt hiszem.
- Miért is kell annyira ez a munka? - érdeklődök tovább, én aztán ráérek.
Kieran Lacross
Kieran Lacross
Hozzászólások száma :
6

Városlakó

Témanyitás by Lucas Rivers Csüt. Jún. 27, 2013 9:19 pm

Azt még hagyom egy kicsit, hogy elvarázsoljon, ennyit megengedek magamnak. Amikor viszont tovább haladnék annak elemzésében, mennyire jó pasi, álljt parancsolok magamnak és miután lehuppanok beszélni kezdek. Mindig ezt csinálom, ha zavarban vagyok. Inkább beszélek, addig sem tűnik fel senkinek, hogy valójában izgulok. Nem teszi szóvá, hogy lehuppantam, valójában nem így akartam leülni, de már nem tudtam visszafogni magam. Kényelmes, ez a pasi tudja, mi a jó.
- Mindig pontos vagyok, erre figyelek – teszem még hozzá, pedig valójában majdnem mindenhonnan elkések és az utolsó pillanatban esek be, de ezt nem kell tudnia. Most is itt voltam időben, ha felvesz, akkor is tartom magam ehhez. Majd valahogy ráveszem magam, hogy mindig pontos legyek. Rákérdez a tapasztalatra is, én meg kicsit oldódni kezdenék a társaságában, amikor elmosolyodik. De még hogy... Zavarba is jövök tőle rendesen.
- Inkább csak besegítettem, ahol kellett, szóval minden területen van tapasztalatom. Voltam már felszolgáló is, de a pultban éreztem magam a legjobban. Jól tudok koktélt keverni, ki is próbálhat – nem felejtem el megjegyezni, ebben tényleg jó vagyok, persze megint mosolygok, nem értem miért van rám ilyen hatással. Azért az a kis félreérthető megjegyezés talán nem kellett volna.
- Tetszik ez a hely, mindig is ilyen környezetben szerettem volna dolgozni. Nincs még egy ilyen hely a közelben és ezt most komolyan mondom, elkápráztatott, ha nem vesz fel, akkor is ez a véleményem – teljesen őszintén jönnek belőlem a szavak, elhatároztam, hogy csak azt az oldalam mutatom, amit ilyenkor elvárnak, de nem tudom megjátszani magam ennek a férfinek a jelenlétében. Nem is akarom.
Lucas Rivers
Lucas Rivers
Hozzászólások száma :
59

Városlakó

Témanyitás by Kieran Lacross Szomb. Jún. 29, 2013 1:09 pm

~ Lucas ~

Zavartalanul legeltetem a szemem a leendő pincérfiún, vagy éppen pultoson, még nem tudom alkalmazom-e. Első körben szimpatikus, de ez itt nem elég, itt azért teljesíteni is kell majd. Felvonom az egyik szemöldökön, mintha elpirult volna egy egészen picit, nahát nahát, a testbeszéd árulkodik, mint mindig. Nem teszem szóvá, de megjegyzem, ezek szerint sikerült a puszta megjelenésemmel elvarázsolnom. Szürkés szemeim elkalandoznak, és figyelem ahogy lazán, kényelmesen elhelyezkedik, szóval hamar oldódik, ami nem rossz főleg ilyen munkakörben akár még előny is lehet. Bár ez majd kiderül.
- Ez dícséretes, szeretem a pontos embereket. Másfelől, megkövetelem hogy itt mindenki pontos legyen, ha én is ide tudok érni időre, akkor más is ide tud - fejtem ki az én véleményem, és hátradőlök inkább, kényelmesebb úgy. Nem kell már a papír, megtudtam amit akartam. Majd meglátjuk mennyire pontos a fiú, hiszen mondani sok mindent lehet, de a szó elszáll...

- Ez a besegítés, pontosan mit takar? A pultban mit csinált, számlázott, koktélt kevert, kiszolgált? - érdeklődök, mert itt minden megy, és mindenki mindent csinál, hogy ne kelljen egymásra várniuk, és haladjon a munka, és a vendégnek ne kelljen várnia. Az utolsó megjegyzésére, széles, félreérthető mosoly kúszik fel az ajkaimra. Hm... jó is lenne, de majd.
- Ne aggódjon, ki is fogom próbálni magát - jelentem ki, de még nem is akárhogy. Persze a próbanapra gondolok, mi másra?
- Elkápráztatott, módfelett hízeleg nekem Lucas, hiszen egyedi tervezésű a hely, tehát az ízlésem köszön vissza mindenhonnan - mosolyodom el, nem tudom elrejteni hogy jól esik a dícséret, de hát kinek nem esne jól? Ez a hely, több mint egy club, ez a hely egy jelenség.
- Még nincs sok információ a Shionról a köztudatban így elmesélek ezt azt. A nyilvános részen túl, vannak privát szobák is hátul, jelenleg öt, de ha keresett lesz akkor talán több is lesz. Ezt azt hiszem nem kell magyaráznom mire jó, a VIP vendégek igénybe vehetik a szobákat akár reggelig, de záráskor nekik is távozniuk kell. Jövő héten pénteken lesz a nyilvános megnyitó, akkor jöjjön be, lehetőleg elegánsan, fekete nadrág, fehér ing, nyakkendő a cipő mindegy, csak kényelmes legyen - sorolok pár információt, és be is hívom a megnyitóra, mint pincérfiút. Jó próba lesz neki, bár én meg kegyetlen vagyok, egyből a mély vízbe dobok mindenkit, de vagy túlél, vagy elbukik, ez van.
- Nos, hajlandó bejönni a megnyitóra, mint pincér? - kérdezem.
Kieran Lacross
Kieran Lacross
Hozzászólások száma :
6

Városlakó

Témanyitás by Lucas Rivers Szomb. Jún. 29, 2013 9:08 pm

Azt hiszem ő is csak engem néz, le sem tudja venni rólam a szemét. Ez pedig kicsit zavarba hoz, ennél jobban nem idegesít semmi. Na jó, de, csak jelenleg mást nem tudok elképzelni, amivel ennél is jobban zavarba tudna hozni. Beszélek kicsit, ezzel is leplezve, hogy milyen hatással van rám. Még jó, hogy foglalt vagyok, meg persze azt sem tudom, hogy ő a pasikat szereti vagy nem. Mondjuk nem tudom, egyrészt nem tudom elképzelni róla, hogy csak a pasik jönnének be neki, talán a csajok is. El tudom képzelni róla, hogy nem válogat, aki bejön neki, azt meg is szerzi. Gondolataimból a félreérthető kijelentésemre adott válasza hoz vissza. Biztos arra gondol, hogy dolgoznom kell kicsit a pultban vagy valami, de akkor is, ahogy mondja, attól nekem egyből más jut eszembe. Aztán persze kérdez még pár dolgot.
- Mindent csináltam, tényleg, én vettem fel a rendelést, koktélt kevertem, kiszolgáltam és még fizetni is lehetett nálam, nem okoz gondot egyik sem, de tudom, nem mondani kell, hanem csinálni. Elég nagy forgalmú a hely, szóval menni fog - jelentem ki határozottan. Úgy tűnik, tetszik neki, ha valaki tudja, mit akar. Én tudom. Melózni akarok, méghozzá itt, mert tetszik ez a hely. Meg a pasi is, legalábbis szerintem jól tudunk majd együtt dolgozni. Megjegyzem, mennyire bejön a hely, ezzel újabb pontot szerezve magamnak. Kezdek elégedett lenni.
- Hát akkor jó ízlése van és eléggé hasonló dolgok tetszenek nekünk, mert pont ilyen helyen akartam mindig is dolgozni - mosolyodok el én is. Az ő mosolyától el lehet olvadni. Már elég ellazult vagyok, így külön jó, hogy mesélni kezd. Rá figyelek, az sem tűnne fel, ha bejönne valaki. Azért meglep rendesen azzal, amit a helyről mesél.
- Privát szobák? Úgy érti... arra? - kérdezek rá és nem is titkolom a meglepettségem. Kissé olyan, mintha egy gyerek kérdezne rá, de nem tudom, nem használtam még ilyen helyet, talán fiatal vagyok, talán csak nem szeretem az ilyen dolgokat. Nekem ehhez kapcsolat kell. Nem érdekel mit fog szólni, én biztosan nem használnám az olyan szobákat. Esetleg a párommal, úgy izgi lenne, de arra a célra, amire kitalálták, biztosan nem,. Még jó, hogy pultos leszek vagy felszolgáló, ha felvesz és nem kell arra mennem. Tudja fokozni a meglepettségem, amikor megint meglepő kijelentést tesz.
- Hogy mi? A megnyitóra, én? De előtte nem akar kipróbálni? Úgy értem... Az mégiscsak egy fontos esemény, persze... Meg tudom csinálni - kicsit elbizonytalanodok, de aztán a magabiztos arcom mutatom. Azt akarom mutatni, de valójában máshogy gondolom. Ez jó nagy feladat és tényleg van tapasztalatom, de akkor is. El tudom képzelni, biztos nem átlagemberek lesznek meghívva a megnyitóra és őket kell majd kiszolgálnom. Képes leszek én erre? Kénytelen vagyok, mert akarom a melót. Nem is gondolkodok sokáig a válaszon.
- Persze, ez nem is kérdés, ha szeretné, itt leszek. El sem tudja képzelni mennyire meglepett, ez olyan nagy dolog, hogy egyből a megnyitóra... Nem fogok csalódást okozni - jelentem ki, szinte egyből rávágom a kérdésre. Tényleg úgy tűnik, hogy bejövök neki, legalábbis, mint felszolgáló, különben biztosan nem bízott volna meg ekkora feladattal. Kemény munka, de jól esik, hogy egyből felajánlotta a dolgot.
- Azt fogom felvenni, amit mond. Mikor jöjjek? Előtte biztosan nem akar kipróbálni egy italt, amit én keverek? Mi a kedvence? Hátha ismerem. Tényleg, adhatna egy listát, hogy miket kell majd keverni, ha valamit esetleg nem ismerek, addig begyakorlom azt is a megnyitóig, hogy rendesen menjen - mondom a dolgokat. Kicsit többet beszélek, mint kéne, de ez van, ha jó kedvem van. Kicsi talán messzire is megyek, de nem gondolok semmi olyanra, ha alkalmazni fog, tudnia kell, milyen italokat csinálok. Én felajánlottam neki. Úgy is jó, ha nem akarja.
Lucas Rivers
Lucas Rivers
Hozzászólások száma :
59

Városlakó

Témanyitás by Kieran Lacross Kedd Júl. 02, 2013 2:19 pm

~ Lucas ~

Igazán szemrevaló, el kell ismernem, valahogy tetszik még az én kényes ízlésemnek is, de ezt majd orvosoljuk. Nem titok, mindkét térfélen jelen vagyok, és aki nekem kell, azt meg is kapom. Legyen az modell, színésznő, énekes, vagy épp pincérfiú. Szeretek élni, és ez is benne van a szórakozásban, hogy nem csak egyhangú szexuális életet élek, hanem jöhet minden. Nem tudom Lucas vajon mennyire van benne, de amennyire zavarba jön a pillantásomtól, valószínűleg ezúttal sem nyúlok majd félre. Elmosolyodom, innentől már csak idő kérdése, és alattam fog izzadni. Eljátszok a gondolattal, és igazán tetszik ez a lehetőség, ahogy az izgatott hangja is. Mintha az előbb semmi ilyesmi nem fordult volna meg a fejemben, válaszolok is.
- Ez jó hír, ugyanis itt is ez lesz. Minden felszolgáló és pultos mindent csinál. Pultban a rendelésfelvételtől a fizetésig tart a munka, a pincérkedésnél a felszolgálás, és számlázás ugyanúgy ide tartozik. Nem szeretem ha az alkalmazottaimnak egymásra kell várniuk, és akadályozzák egymást - jelentem ki, és tovább hallgatom miket beszél, olyan kis beszédes. Rég volt ilyen interjúm már, ami nem a megszokott hivatalos formák között zajlott.

- Nos örülök ha tetszik, reményeim szerint még sokan fognak úgy gondolkozni mint ön - mosolyodom el udvariasan, lazán kezelem a bókokat, nem kell mindentől hasra esni, és magam is már tapasztalt róka vagyok, tudom mikor miért megy a dolog. Persze most feltételezem, hogy udvarolni akarna a munkáért, hiszen azt valószínűleg megkapja, hacsak nem vágja haza a rendezvényt jövő héten.
- Igen úgy értem. Ez nem csak egy sima éjszakai szórakozóhely, ez annál sokkal több, bár azt hiszem ön ehhez még kicsit fiatalka. A szobák mindegyikében van telefon, így oda is rendelhetnek dolgokat, azokat is ki kell vinni, de ott nem számlázni kell, hanem a gépben hozzáadni a számlához, és a hónap végén rendezik az urak/hölgyek a tartozást ahogyan eddig is - magyarázom, mintha megijedt volna egy picit attól hogy itt ilyen is van. Hát nem mondom, én is vittem már hátra egy két igen szép fogást, igazi ínyencségeket.
- A megnyitó a próba. Maga a rendezvény este kezdődik majd nyolc órakor, így ön értelemszerűen korábban, már hat órára itt lesz, ha elvállalja, és annyi idő lesz mindent felfedezni. Fontos hogy lássam, mennyi idő alatt találja fel magát, bár holnap csak itt elöl lesz program, a hátsó részt nem nyitom ki - vázolom neki a kegyetlenségem, hogy egyből mindenkit a mélyvízbe, nem ő lesz az egyetlen, aki eljön, másoknak is ez lesz a próba. Ha jól teljesít, akkor fel fogom venni valamennyiüket. Hát lesz ami lesz.

- Talán meglepőek a módszereim, mégis igen magas hatékonyságot mutatnak. Kényelmesen, de elegánsan öltözzön fel, ez egyszeri alkalom, utána már nem kell csak formaruhának szánt póló, minden más mindegy, amíg nem akadályozza a munkában - teszem hozzá, és az órámra pillantok, bőven jó időben vagyunk.
- Lucas, tudom mit akarok. A megnyitó éppen elég lesz, és nem szeretem a koktélokat, én tisztán iszom jéggel mindent - mosolyodom el, és elutasítom az ajánlatát. Lesz alkalma annyi koktélt keverni amennyit csak akar.
- Nos való igaz, egy listát adni fogok önnek. Elküldöm az életrajzában megadott email címre - megyek bele, ebbe még nem halok bele, és egy kis sárga post-it-re fel is írom hogy küldjek neki itallapot. Ami igen csak bőséges.
- Miért akarja ennyire ezt a munkát? Iskola mellett dolgozik esetleg? - érdeklődöm.
Kieran Lacross
Kieran Lacross
Hozzászólások száma :
6

Városlakó

Témanyitás by Lucas Rivers Kedd Júl. 02, 2013 8:01 pm

Elég kényelmes így, azt hiszem, ha nem éppen interjú lenne, el tudnék ülni ebben a fotelben elég sokáig. Nem tudom mivel érte el, de elég jól el tudok lazulni mellette, ami azért ritka, főleg idegenek társaságában. Arról már ne is beszéljünk, ha minden jól megy, a leendő főnökömmel ülök szemben. Még jó, hogy legalább meg tudok szólalni és nem ülök csendben, a kérdésekre várva. Elmondja, hogy mit kell csinálni a pultosnak meg a felszolgálónak, én meg helyeslően bólogatok, ezt én is így gondolom.
- Ennek örülök, ha valamit elkezdek, akkor azt szeretem befejezni. Felveszem a rendelést, kiszolgálom a vendéget, aztán nákam fizethet is. Ez így tiszta – értek vele egyet, ez jó, hasonlóak az elképzeléseink. Nem csak a hely tetszik, hanem a főnök is nagyon... szóval kijönnénk vagy ilyesmi. Többre nem gondolok, mert nem gondolhatok. Ennyi pont elég, de ahogy rámnéz... Nem éppen úgy, mint egy srácra, akit alkalmazni akar. Amikor elmeséli, hogy vannak itt privát szobák is, kicsit megijedek, de ha nekem nem kell arra járnom, akkor nem zavar. Mintha tudná, mire gondolok, már mondja is.
- Oda is ki kell vinni, amit rendelnek? – csodálkozok rá, de nem is tudom, min lepődök meg jobban. Ezen vagy inkább azon, hogy gyereknek néz. Végülis igaza van, de van elképzelésem róla, miket csinálnak ott. Olyasmit, amiben már nekem is volt részem, még ha nem is ilyen helyen.
- Lehet, hogy fiatal vagyok, de nem tudatlan. Jól ki lehet használni az ilyen helyeket, meg nagy is rá a kereslet, mert mégis más, mint egy szálloda. Ott könnyebb lebukni. Attól függetlenül, hogy engem nem vonz az ilyesmi, másoknak még lehet rá igénye – vonom meg a vállam, lássa csak, hogy ezt is lazán kezelem. Mondjuk, ha nem lennék foglalt, vele azért kipróbálnám az egyik szobát hátul. Közben megjegyzem, ott hogyan megy a fizetés, ezzel még jó pontot szerezhetek később, ha emlékszek rá. Úgy tűnik ez a kedvenc foglalatossága, szeret másokat meglepni, élvezi a döbbent arckifejezéséket, mert rajtam már sokadjára láthatja. Azt gondoltam, hogy ki fog próbálni, mindenki így csinálja, mert azt bárki állíthatja, hogy jól kever koktélt, de csinálni nem tudja mindenki. Ez meg viszonylag könnyen leellenőrizhető. Azt nem gondoltam, hogy az ellenőrzésnek ezt a fajtáját választja. Egyből egy olyan rendezvény, aminek tétje is van. Nyilván nem én leszek az egyetlen, akit akkor próbál ki, de igyekszem a legjobb lenni. Csináltam már ilyet, elvileg nem lehet gond, ha csak nem bámul majd egész este, mert akkor zavaromban nem tudom mennyire fog menni a dolog.
- Szóval hatkor. Persze, nem kérdés, itt leszek. Köszönöm a lehetőséget – vágom rá, már eleget tudok arról, mit kell felvenni, a többi úgyis akkor derül ki. Talán olyanokkal kell majd melózni, akik nem hátráltatják a másikat.
- Igen, kár is lenne titkolni, tényleg meglepő módszer, de ha ehhez ragaszkodik, nekem semmi kifogásom ellene. Végülis, ha megkapom a munkát, akkor is ezt kell majd csinálnom, ha nem megy a próbanapon, később sem fog – azt be nem vallanám, hogy ez azért így tényleg sok kicsit, de van benne valami, igaza van, bármennyire szokatlan módszer, elég jól ki tudja szúrni így, ki az aki alkalmas és ki nem. A koktélt lazán visszautasítja, nem lep meg a válasz, kinézem belőle, hogy tisztán szeret mindent. Ez pedig nekem valamiért izgalmas. Az órájára pillant, már készülök is, hogy talán mennem kell, de nem, megígéri, hogy elküldi az itallapot, amit meg is köszönök, majd újabb kérdést tesz fel. Hát nem kapkodja el az interjút, de én sem akarok menni valamiért. Azt viszont nem tudom, mit válaszoljak a kérdésre. Nem akarom előadni, hogy a párom éttermében is dolgozhatnék, de az olyan lenne, mintha eltartana. Az igazat mondom, de ezt a részt kihagyom.
- Tetszik a hely, ilyen helyen még dolgozni is jó lehet. Egyébként meg azért akarok dolgozni, mint mindenki más, hogy el tudjam tartani magam. Még iskolába járok, szóval nekem ez így teljesen jó, napközben ott, este meg itt tudok lenni, nem ütik egymást – magyarázom, de azt nem tudom, hogy fog ez összejönni. Kicsit fárasztó lesz, de nem érdekel, lehet, hogy nem is kell mindennap dolgozni.
- Talán gondot jelent? Mármint a suli... – kérdezek rá, szerintem mindegy mit csinálok akkor, amikor nem itt vagyok, de ha már ennyire érdekli, én is kérdezek valamit.
- Tényleg minden egyedi tervezésű itt? Mondjuk sehol nem láttam még hasonlót. Jó lehet megvalósítani, amit kitalált. Tényleg, meddig van nyitva a hely? Gondolom jó sokáig – kérdezek megint, ez van, ha valami érdekel.
Lucas Rivers
Lucas Rivers
Hozzászólások száma :
59

Városlakó

Témanyitás by Kieran Lacross Vas. Júl. 28, 2013 7:52 pm

Lucas

A minőségre adok, mind a berendezés terén, mind pedig a kiszolgálószemélyzetet illetően, csak a jó munkaerővel vagyok elégedett, ami ki fog derülni a megnyitón. Tetszik nekem az a fiú, és meg is fogom kapni ha éppen arra kerülne a sor, de tudok várni, sőt... Ki kell várni, és utána még jobban esik a zsákmány, jelenleg így is van éppen valakim, aki amolyan ha jobb nincs megoldás, de szerintem nem sokáig lesz, hacsak valamivel maga mellé nem láncol, amire elismerem van esélye. Na majd kiderül, figyelmem és husky szürke szemeim ismét a fiúra siklanak ahogy megszólal. Vajon elmúlt már húsz?
- Hm, szeretem ezt a fajta hozzáállást. Az meg csak jó ha eddig is ilyen módszerrel dolgozott, hiszen akkor már van tapasztalata - értek vele egyet, tetszik igen lelkes munkaerőnek tűnik, bár ki tudja, miért akar éppen itt dolgozni. Amúgy nem könnyű ide bekerülni, egyetlen mázlija hogy az újranyitás előtt vagyunk, és most egyszerre több ember is kell, máskülönben nem hiszem hogy behívtam volna. Vajon mi járhat a fejében éppen?
- Így van, oda is ki kell vinni a rendelést, de ha ez túl fusztráló önnek, akkor majd valaki más megteszi - jegyzem meg, ez gonoszul hangozhat, de ez is a feladatkor része, nem is titkolom el, ha ez nem tetszene neki, van még jelentkezőm, aki ég a vágytól hogy nekem dolgozhasson.
- Nem is mondtam hogy tudatlan, csak azt feltételeztem hogy még nincs tapasztalata az ilyen VIP szobák használatáról, de javítson ki ha tévednék - húzom ragadozó mosolyra az ajkaimat, és nagyon érdekel a reakciója erre a kijelentésemre. Vajon zavarba jön? Aranyos lehet. Abban egyetértek vele, hogy sokkal diszkrétebb mint a hotel lenne, de ezzel abba is marad a téma, és már ugrok is tovább.

- Remek, akkor hatkor legyen kedves jelentkezni nálam, és akkor kap egy névtáblát is - jegyzem meg, és feljegyzem hogy hatra fog érkezni. Bár az épp aktuális segítőm úgyis közölni fogja majd.
- Nos igen, sokan mondták hogy egyediek és nem túl humániusak a módszereim, de egy biztos. Azonnal megtudom, hogy valaki alkalmas-e vagy sem, és nekem ez a lényeg - teszem hozzá, és előrehajolok, ahogy mesél, hogy miért is szeretne itt dolgozni. Végül is helytállóak, és logikusak az érvei.
- Nos ha önnek összefér a kettő, nekem nincs kifogásom a dolog ellen amennyiben jól szerepel majd. Milyen szakra jár? - legyintek, mivel csak kíváncsi voltam, ezt bizonyítja a kérdésem is. Nekem nem gond, én is voltam egyetemista, de az én időmben még más volt, és a gyakornoki programból rögtön az élesbe kerültem ki, és vállalkozó lettem. Mostanra sikeresnek is mondhatom magam.
- Igen, itt tényleg minden egyedi. A hely hajnal négyig van nyitva, délután öttől, de a személyzet általában fél öttől reggel ötig van bent, mivel a rendrakás is fontos és az előkészületeket is meg kell tenni a másnapi munkára. Természetesen az éjjeli órákban jár az éjszakás pótlék, és az esetleges túlóráért külön díjazás van - teszem hozzá, hiszen elég korrektnek tartom az ajánlatot azokhoz képest, amikbe manapság bele lehet futni.
Kieran Lacross
Kieran Lacross
Hozzászólások száma :
6

Városlakó

Témanyitás by Lucas Rivers Kedd Júl. 30, 2013 7:30 pm

Olyan laza tudok lenni, de nem ennek a pasinak a közelében. Van benne valami, ami zavar is meg nem is, de azt hiszem inkább vonz. Itt abba is hagyom a gondolkodást inkább, jól nem fog kijönni az biztos. Felkapom a fejem a következő kijelentésére.
- Nem, természetesen nem zavar, oda is kiviszem, amit kell. A feladat része, én meg nem válogatok, amíg csak a rendelést kell kivinnem oda – jegyzem meg, hozzátéve, hogy másra úgysem tud rávenni. Ha már vannak ilyen szobák, ki tudja... Kell a munka, de nem ennyire.
- Nem téved, tényleg nincs tapasztalatom, nem volt még ilyesmire szükségem. Gondolom azok használják az ilyesmit, akik nem éppen normális vagy legális kapcsolatba mennek bele – pillantok rá jelentőségteljesen, el sem tudom képzelni, hogy rendszeresn csaljam a párom. Nem értettem eddig sem, ez miért jó. Megjegyzem, mikor kell megjelennem, hát nem rossz, nem gondoltam, hogy egyből az első meghallgatáson behívnak majd dolgozni, de próbálom majd a legjobbat nyújtani, hogy engem válasszon pultosnak. A módszereiről nekem is ugyanez a véleményem, nem éppen finomak, de ha hatásos, hát nekem mindegy. Azt hiszem jól bírtam eddig a próbát meg a kérdéseit, a többi úgyis a pultban derül ki. Mindenesetre nem semmi, hogy nem egy egyszerű, átlagos éjszakán próbál ki, hanem egyből mélyvízbe dob, de ha ezt akarja, legyen így. Megoldom. A suliról kezd kérdezni.
- A közgázra járok. Talán ezért is értek a pénzügyi részhez, mindenesetre nem fog gondot okozni – teszem még hozzá, hátha jó pont, hogy össze tudom adni két koktél árát. Figyelmesen hallgatom, amit mond és meg is jegyzem, végülis éjszakai a hely, a fizetés meg több, mint jó, úgyhogy elégedetten mosolygok. A másnapi munkáig eseménytelenül telt el a nap, nem is nagyon csináltam semmit, átnéztem a listát, amit a remélhetőleg leendő főnököm küldött, pontosabban a titkárnője vagy ki, nekem mindegy, a lényeg, hogy megkaptam. Alig volt olyan, amit nem ismerek, azokat megjegyeztem, de ezen kívül csak pihentem, hogy jó formában legyek estére. Felveszem, amit előírt Kieran és a megbeszélt idő előtt meg is jelenek a szórakozóhelyen.
Lucas Rivers
Lucas Rivers
Hozzászólások száma :
59

Városlakó

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.