Belépés
Hírek
00 . 00 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.00 . 00Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
00 . 00 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
00 . 00 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Órák
Li Europan lingues es membres del sam familie. Lor separat existentie es un myth. Por scientie, musica, sport etc, litot Europa usa li sam vocabular.
Li lingues differe solmen in li grammatica, li pronunciation e li plu commun vocabules. Omnicos directe al desirabilite de un nov lingua franca: On refusa continuar payar custosi traductores.
Li lingues differe solmen in li grammatica, li pronunciation e li plu commun vocabules. Omnicos directe al desirabilite de un nov lingua franca: On refusa continuar payar custosi traductores.
A hónap...
Nombre Apellido
Nombre Apellido
Nombre Apellido
Üzenőfal
Legutóbbi témák
Köszönet
Köszönet jár P.C. Cast & Kristin Cast-nak, hogy megalkották ezt a remek világot, ahol most mi is otthonra lelhettünk a vámpírjelöltek között.
Az oldal vezetőségének tagjainak, akik nem mások mint Shady, Mikhail, Lumiere ; nélkülük nem működhetne igazán az oldal.
Skin hecho por Hardrock de Captain Knows Best. Li Europan lingues es membres del sam familie. Lor separat existentie es un myth. Por scientie, musica, sport etc, litot Europa usa li sam vocabular.
Az oldal vezetőségének tagjainak, akik nem mások mint Shady, Mikhail, Lumiere ; nélkülük nem működhetne igazán az oldal.
Skin hecho por Hardrock de Captain Knows Best. Li Europan lingues es membres del sam familie. Lor separat existentie es un myth. Por scientie, musica, sport etc, litot Europa usa li sam vocabular.
Bárpult
1 / 1 oldal • Megosztás
Bárpult
Hosszú bárpult, bárszékek sokasága várja a sörre, rövid italokra vágyókat. Nincs más dolgod, mint betérni ide, és kérni valamit, majd leülni és elfogyasztani.
Re: Bárpult
& Jason Tucker
*Gondolta a manó, hogy én ma éjjel bulizni fogok, főleg mióta úgy érzem átb@sztak. Erre van most a legkevesebb kedvem. Mégis... Külön meghívást kaptam a mai estére, méghozzá egy elveszett báránykától. Jason... A múltkor még lepattintott magáról, most pedig... Mit akar? Fogalmam sincs, de ideje kiderítenem. Csinos kis miniszoknya, egy majdnem csak semmit takaró topp és a bakancsom ami rajtam látható, illetve az övtáskám, vállon átvetve. Belépek a White Cat-be, sejtem én, hogy előbb érkezem, mint a partnerem, arra is kíváncsi vagyok, mit akar majd mondani, mert jól eltűnt, és úgy összetörte a szívem. A bárpulthoz indulok, minden második pasi utánam fordul, aztán ahogy felülök a bárszékre kikérek egy dupla whiskey-t meg mellé két tequilát. Egymás után gurítom is le őket, aztán valami azt súgja forduljak hátra. Csak egy gyenge megérzés, én pedig eleget teszek neki, és kivel találom szemben magam? Naná, hogy Jasonnel. Ki sem kellene nyújtanom érte a kezem olyan közel van.*
-Mit iszol?*kérdezek rá rögtön leplezve a megilletődöttségem, majd felvonom a szemöldököm.*
-Eltűntél...*jegyzem meg halkan és lemászok a bárszékről.*
-Miért kerestél meg újra? Miért ide szervezted a találkozót? Mit akarsz?*támadok neki egyből, és lassan felé lépek, hogy köztünk már ne legyen távolság.*
A hozzászólást Zoey Sideris Wayland összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jún. 25, 2013 5:20 pm-kor.
Zoey Sideris Wayland | Hozzászólások száma : 5 Join date : 2013. Jun. 06. |
Azt hiszem ideje elmagyaráznom a történteket valakinek, aki igenis fontos számomra. Mióta megtudtam, hogy a városban van, többször eszembe jutott, hogy fel kéne hívnom, de csak ma vettem rá magam. Estére beszéltem meg vele találkozót, igazából nem is hagytam volna, hogy ne ma találkozzunk, mert ha én valamit kitalálok, azt egyből akarom. Időben érkezek a megbeszélt helyre, de Zoey már itt van, megelőzött. Háttal ül nekem, de így sem kerüli el a figyelmem, mennyi pia van előtte. Meg az sem, hogy mennyire jól néz ki. Nem csodálom, hogy minden pasi őt nézi, így aztán közel sétálok hozzá, ő az enyém. Mintha tudná, hogy ott vagyok, megfordul, de szinte belémütközik. Nem lep meg, leugrik a székről és szinte nekemtámad a kérdéseivel.
- Hé, csak lassan. Először is örülök, hogy látlak. Másodszor... – kezdek bele, de ahelyett, hogy folytatnám, inkább ajkaira tapadok. Olyan finomak, mint korábban. Elmélyítem a csókot.
- Egy whiskeyt kérek és a hölgy fogyasztását is írja a számlámhoz – szólok oda a pultosnak, tudom, hogy ezért még ellenkezni fog a csaj, de nem érdekel. Aztán rátérek arra, amit kérdezett és már neki is válaszolok, nem a pultos pasinak.
- Eltűntem, igen, de ez hosszú történet. Most itt vagyok és úgy gondoltam, nem zártuk le a dolgot. Igazánból szívesen felmelegíteném, te mit szólsz hozzá? Üljünk le vagy folytassuk máshol? Bármiben benne vagyok – jelentem ki, nem értem miért akad fenn azon, hogy ide szerveztem a találkozót. Én szeretem ezt a helyet, de ha akarja, mehetünk máshova, akár hozzám, ott rendesen együtt lehetünk.
Jason Tucker | Hozzászólások száma : 15 Join date : 2013. Jun. 06. |
*Hát persze, mindig az van amit ő akar. Már beleszokhattam volna. Itt és ekkor találkozunk, ne kérdezzek egyszerre több dolgot, mert az agya nem képes felfogni, és meg ne próbáljam a piámat én fizetni. Persze a csók tetszik, de most be nem vallanám, és nem is mutatom neki. Tisztában van vele, hogy milyen vagyok, tehát nem fog csodálkozni. Kikéri a saját italát, majd újra enyém a figyelme. Csendben hallgatom a "magyarázat" féleséget, majd beletúrok a hajamba és visszaülök a bárszékre.*
-Időnk mint a tenger, és fiatal az idő. Szórakozzunk.*jelentem ki, és újabb kört kérek magamnak. Csendesen pislogok a fiúra, majd elhúzom a számat. Szerinte nem zártuk le a témát? Erre annyira nem vennék mérget.*
-Ha annyira fel szeretnéd melegíteni, akkor kérlek meséld el azt a hosszú történetet, hogy miért is tűntél el.*nézek a szemeibe és lassan a pohár oldalán kocogtatva a körmöm várom a válaszát. Kíváncsi vagyok mivel, fog előállni. Mert ha előhalássza a csábító énjét akkor sem török most meg. Jason egy picit bajban van, és ha eddig nem érezte, akkor most fogja. Örülök, hogy akkor nem történt meg az aminek meg kellett "volna". De így volt időm végig gondolni. De vajon ő? Mennyi pletykát hallottam már róla... Félek összetör.*
-Egészségedre, és köszönöm a meghívást.*emelem felé a poharam, majd ha koccintottunk, akkor én a részemet el is tüntetem.*
Azt látom rajta, hogy nem tetszik neki a helyzet. Biztos még haragszik, amiért úgy leléptem, de nem hiszem, hogy nem értékeli, hogy felkerestem. Tényleg érdekel, különben nem kerestem volna, de ennyire még nem ismer, hogy ezt tudja. Talán gondolhatja. Mindenesetre nem tudom mit mondjak neki, azt mégsem mesélhetem el, hogy a legjobb barátomat megdugtam és inkább leléptem. Visszaül a bárszékre, én is követem a példáját, közben kikéri ő is az újabb kör italt. Nem tudom mennyire bírja a piát, de még a végén jól is alakulhat az este, hátha haza kell kísérnem majd. Jó is lenne.
- Jó, akkor mesélek, mert tényleg fel szeretném melegíteni. Akadt egy kis gondom a legjobb barátommal és jobbnak láttam, ha kicsit lelépek. Így, hogy nem futottunk össze, könnyebben megoldódott a dolog – kezdek bele, de pár lényeget kihagyok. Végülis ez az igazság, mindent meg nem kell tudnia. Sem azt, hogy mi volt az a dolog, sem azt, hogy valójában nő az illető. Ez így pont jó. Megkapjuk a piát, egyből emeli is.
- Igyunk ránk – kacsintok rá és azon vagyok, hogy ott folytassuk, ahol abbahagytuk. Az ágyban mondjuk.
Jason Tucker | Hozzászólások száma : 15 Join date : 2013. Jun. 06. |
*El nem hiszi Jason, hogy mennyire mérges vagyok rá most... De nem mutatom, semmi értelmét nem látom. Lényegében véve igaz ami igaz... Egy üzenet simán beleférhetett volna, hogy halló ez a helyzet, majd remélem azért még összefutunk... Rövid választ kapok, de úgy döntök nem firtatom, végül is, valamit már tudok... Viszont arra akkor is rákérdezek, amire akarok.*
-Azt áruld már el, hogy ha ennyire most rákattansz a dologra, hogy melegítsük fel ezt az ismeretséget, akkor miért nem hagytál legalább egy fél mondatos üzenetet? Tudod nagyon jól, hogy... Mindegy... inkább igyunk még egyet. Borítsunk rá fátylat.*sóhajtok végül, majd újra intek a pultosnak, ezúttal én fizetek. Míg várom a sörömet, addig elnézem a fiút egy ideig. Felsóhajtok, majd a nyakába vetem magam. Attól még jó csávó... Meg részben már ismerem is. Hihetek neki, nagy bajom nem lehet belőle, hacsak ő is nem a maffiának dolgozik. Őket meg iszonyat nehéz lerázni. Jó volt, hogy akkor Jason velem volt. Vannak még érdekes esetek, mert azóta történt egy s más, de ez az én titkom marad úgy érzem.*
-Mondd miért nem kerestél kicsit előbb? Össze sem tudom foglalni, hogy mennyi minden történt ez alatt a három három és fél hónap alatt. Örülnék neki, ha nem tűnnél el mindig csak úgy...*motyogom hozzá simulva, egyáltalán nem érdekel, hogy a pultos csávó hogy néz ránk. Jelenleg le vagyok foglalva. Ennyi a történet.*
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Csüt. Május 12, 2016 6:33 pm by Admin
» Mia & Blake hálószobája
Szer. Nov. 27, 2013 1:08 pm by Mia Ryder
» Lucien irodája
Vas. Nov. 24, 2013 5:00 pm by Lucien DuFeron
» Lucien & Lucas
Vas. Nov. 24, 2013 4:10 pm by Lucien DuFeron
» Konyha és Étkező
Vas. Szept. 15, 2013 2:48 pm by Celia Connor
» Shea szobája
Vas. Szept. 08, 2013 9:17 pm by Shea O'Halloran
» Terasz