Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Hírek
00 . 00 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
00 . 00Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Órák
Li Europan lingues es membres del sam familie. Lor separat existentie es un myth. Por scientie, musica, sport etc, litot Europa usa li sam vocabular.

Li lingues differe solmen in li grammatica, li pronunciation e li plu commun vocabules. Omnicos directe al desirabilite de un nov lingua franca: On refusa continuar payar custosi traductores.
A hónap...
Nombre Apellido
Nombre Apellido
Nombre Apellido
Üzenőfal
Társoldalak
Legutóbbi témák
» Fejléc mentés
Keresem a.... EmptyCsüt. Május 12, 2016 6:33 pm by Admin

» Mia & Blake hálószobája
Keresem a.... EmptySzer. Nov. 27, 2013 1:08 pm by Mia Ryder

» Lucien irodája
Keresem a.... EmptyVas. Nov. 24, 2013 5:00 pm by Lucien DuFeron

» Lucien & Lucas
Keresem a.... EmptyVas. Nov. 24, 2013 4:10 pm by Lucien DuFeron

» Konyha és Étkező
Keresem a.... EmptyVas. Szept. 15, 2013 2:48 pm by Celia Connor

» Shea szobája
Keresem a.... EmptyVas. Szept. 08, 2013 9:17 pm by Shea O'Halloran

» Terasz
Keresem a.... EmptyCsüt. Szept. 05, 2013 6:16 pm by Rebecca Lia Watson

» Nappali
Keresem a.... EmptyCsüt. Szept. 05, 2013 5:50 pm by Blake Hudson

» Homokos tengerpart
Keresem a.... EmptyCsüt. Szept. 05, 2013 5:35 pm by Massie Block

Köszönet
Köszönet jár P.C. Cast & Kristin Cast-nak, hogy megalkották ezt a remek világot, ahol most mi is otthonra lelhettünk a vámpírjelöltek között.

Az oldal vezetőségének tagjainak, akik nem mások mint Shady, Mikhail, Lumiere ; nélkülük nem működhetne igazán az oldal.

Skin hecho por Hardrock de Captain Knows Best. Li Europan lingues es membres del sam familie. Lor separat existentie es un myth. Por scientie, musica, sport etc, litot Europa usa li sam vocabular.

Li lingues differe solmen in li grammatica, li pronunciation e li plu commun vocabules. Omnicos directe al desirabilite de un nov lingua franca: On refusa continuar payar custosi traductores.

Keresem a....

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Keresem a.... Empty Keresem a....

Témanyitás by Admin Csüt. Aug. 23, 2012 8:47 am

Itt adhatod fel a hirdetésed, ha a karaktered számára szeretnél megalkottatni valakit. Pár mondatban írd le, hogy milyen a kapcsolata a karaktereddel, a jellemét is akár, illetve a pb-t is megszabhatod.
Admin
Admin
Hozzászólások száma :
208

https://valley-of-horses.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Keresem a.... Empty Re: Keresem a....

Témanyitás by Vendég Pént. Jún. 07, 2013 10:41 am

Ezra _ _ _ _ _ _ _ _

Ezra egy olyan ember akit mindenki pillanatok alatt képes megszeretni. Kedves, barátságos, okos és nagyon vonzó. Tanár gyakornok volt az iskolában ahová jártam, de ezt akkor még nem tudtuk amikor egymásba szerettünk. Amikor pedig kiderült, próbáltuk lezárni a dolgot, de nem ment. Veszélyes helyzet volt amibe belecsöppentünk, de mégis együtt maradtunk, egészen addig a napig amikor kiderült, hogy megcsalt. Akkor szakítottam vele, méghozzá elég csúnyán. De akkor még nem tudtam, hogy a gyermekét hordom a szívem alatt, és azt sem, hogy valójában nem is csalt meg. Az csak egy csúnya hazugság volt, amit az a lány talált ki, csak azért, hogy elválassza Ezrát a rejtélyes és ismeretlen barátnőjétől, szerelmétől, vagyis tőlem. Nem tudom, hogy miért jön a városba, tanítani, vagy csupán azért mert még mindig szeret és vissza akar szerezni. Ez mind a megalkotóra van bízva. Minél hamarabb szeretném a közelben tudni. Hiszen még mindig szeretem.
Ja és ha valami nem tiszta akkor Pm-ben elérsz! Smile

NAGYON FONTOS!!!!
Vendég

Témanyitás by Massie Block Hétf. Jún. 10, 2013 6:57 pm

WO BIST DU MEIN BRUDER?

Név: Jonathan Block
Keresem a.... 943081_592085470825800_695847758_nKeresem a.... 970537_592079837493030_1330675913_n
Avatar: Andrew Cooper vagy Alex Pettyfer
Kor: 25-28 év
Csoport: Városlakó

Történet: Jace a bátyám, rajta kívül még van egy nővérem is, én vagyok a legfiatalabb, viszont a vér szerinti szüleim úgy döntöttek születésem után, hogy nevelő szülőkhöz adnak, elég nekik a két gyerek. Két évvel ez előtt tudtam meg, hogy nem egyke vagyok, hanem hogy vannak testvéreim, és hogy az egész életem hazugság. Jace is énekes pályán van, csak ő már befutott a bandájával, eddig egyszer látott, egy olyan buliban ahol az ő és az én zenekarom is fellépett. Meghívott egy italra, aztán soha többet nem láttam, legalább is nemrégiben fedeztem fel újra. Most pedig minden vágyam, hogy végre megtudja ki vagyok.

Ha bármilyen kérdésed van akkor PM Smile Nagyon nagyon várom a bátyámat!
Massie Block
Massie Block
Hozzászólások száma :
15

Red Horse Ranch

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.