Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Hírek
00 . 00 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
00 . 00Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Órák
Li Europan lingues es membres del sam familie. Lor separat existentie es un myth. Por scientie, musica, sport etc, litot Europa usa li sam vocabular.

Li lingues differe solmen in li grammatica, li pronunciation e li plu commun vocabules. Omnicos directe al desirabilite de un nov lingua franca: On refusa continuar payar custosi traductores.
A hónap...
Nombre Apellido
Nombre Apellido
Nombre Apellido
Üzenőfal
Társoldalak
Legutóbbi témák
» Fejléc mentés
Jacques Feehan EmptyCsüt. Május 12, 2016 6:33 pm by Admin

» Mia & Blake hálószobája
Jacques Feehan EmptySzer. Nov. 27, 2013 1:08 pm by Mia Ryder

» Lucien irodája
Jacques Feehan EmptyVas. Nov. 24, 2013 5:00 pm by Lucien DuFeron

» Lucien & Lucas
Jacques Feehan EmptyVas. Nov. 24, 2013 4:10 pm by Lucien DuFeron

» Konyha és Étkező
Jacques Feehan EmptyVas. Szept. 15, 2013 2:48 pm by Celia Connor

» Shea szobája
Jacques Feehan EmptyVas. Szept. 08, 2013 9:17 pm by Shea O'Halloran

» Terasz
Jacques Feehan EmptyCsüt. Szept. 05, 2013 6:16 pm by Rebecca Lia Watson

» Nappali
Jacques Feehan EmptyCsüt. Szept. 05, 2013 5:50 pm by Blake Hudson

» Homokos tengerpart
Jacques Feehan EmptyCsüt. Szept. 05, 2013 5:35 pm by Massie Block

Köszönet
Köszönet jár P.C. Cast & Kristin Cast-nak, hogy megalkották ezt a remek világot, ahol most mi is otthonra lelhettünk a vámpírjelöltek között.

Az oldal vezetőségének tagjainak, akik nem mások mint Shady, Mikhail, Lumiere ; nélkülük nem működhetne igazán az oldal.

Skin hecho por Hardrock de Captain Knows Best. Li Europan lingues es membres del sam familie. Lor separat existentie es un myth. Por scientie, musica, sport etc, litot Europa usa li sam vocabular.

Li lingues differe solmen in li grammatica, li pronunciation e li plu commun vocabules. Omnicos directe al desirabilite de un nov lingua franca: On refusa continuar payar custosi traductores.

Jacques Feehan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Jacques Feehan Empty Jacques Feehan

Témanyitás by Jacques Feehan Csüt. Okt. 25, 2012 5:29 pm

Jacques Feehan Elisaszpsz

♦ Jacques Feehan ♦

♦ ♦ 28 ♦ ♦ ♦ 1984.05.02., L.A. ♦ ♦ ♦ férfi ♦ ♦ ♦ Polgár ♦ ♦ ♦Titulus: Mr. Állat♦ ♦

♦ ♦JELLEM♦ ♦
Az egyik legfontosabb jellemzője, hogy önző. Nem a legjobb tulajdonság, de nem szereti, ha valaki nemet mond. Amit akar, azt megszerzi, ami az övé, azon nem szeret osztozni. Nem foglalkozik mások érzéseivel, a lényeg, hogy neki legyen jó, ezért mindenkin átlép, még hazudni is képes. A kedvenc időtöltése a csajozás. Egymás után csábítja el a szebbnél szebb lányokat, ezt meg is teheti, megvan mindene, ami ehhez kell. Aztán használja őket és kihasználja, majd ha megunja, keres magának új játékszert. Élvezi ezt az életformát, de a lelke mélyén ő is vágyik arra, hogy valaki szeresse és ne csak a szeretőt lássa benne.

♦ ♦KÜLSŐ♦ ♦
2 méter magas, férfias alkat. Izmos, de nem viszi túlzásba, fontos a kedvenc tevékenységéhez, a csajozáshoz, hogy jó erőben legyen. Ha egy lány belepillant szemeibe, rögtön elvarázsolja. Hosszú haját általában összefogva hordja, ritkán van kiengedve, csak kevesek láthatják így, főleg azok, akik vele töltik az éjszakát. Nagyon ad magára. Szereti az olyan ruhákat, amik egyediek, ami nincs másnak. Szereti megbotránkoztatni az embereket a kinézetével, nem bánja, ha megfordulnak utána, mindig kitűnik az átlagemberek közül.

♦ ♦LOVAM♦ ♦
-

♦ ♦FÉLELMEK & AMIBEN KIEMELKEDŐ & AMIBEN ROSSZ♦ ♦
Mitől fél: hajózás

Amiben kiemelkedő: irányítani másokat

Amiben rossz: érzelmek kimutatása, főleg a szeretet

♦ ♦MÚLT♦ ♦
Teljesen átlagos élet. Legalábbis ezekben a körökben. Gazdag család, egy tesó. A húgommal mindig is jó volt a kapcsolatom, nem értettem azokat, akik nem szeretik a testvérüket. Mindig megbeszéltünk egymással mindent, annak ellenére jól megértjük egymást, hogy teljesen mások vagyunk. Ő inkább szerelmes és hűséges típus, én ennek az ellentéte vagyok. Már az óvodában üldöztem a lányokat, persze akkor még nem tudatosan, ahogy később a suliban. Nem volt nehéz, mindenki engem akart. Talán az is közrejátszott, hogy gazdag családból származom, mindig mindent megkaptam, így aztán nem csak a tárgyakat, az embereket is meg akartam szerezni. Szeretek irányítani, szeretem, ha úgy van minden, ahogy én akarom. Egyetemi éveim után nem kezdtem dolgozni. Szórakozni akartam, éjszaka jártam a szórakozóhelyeket, csajoztam, nappal pedig kipihentem a vadászat fáradalmait. Még nem voltam szerelmes. Legalábbis nem tudok róla. Ha voltam, akkor nem lehetett nagy élmény, mert nem tűnt fel. A testi vágyam kielégítése sokkal fontosabb. Persze mindent kipróbáltam, amit nem kellett volna, az alkohol minden hódítás elengedhetetlen kelléke, de csak kis mennyiségben. Nem nézte jó szemmel a családom, szerintük dolgoznom kellene és megkomolyodni, de én nem látom szükségét. Alapjaiban véve nem vagyok erőszakos típus, de volt már olyan, hogy egy lány többet akart, mint amit adtam neki, így erőteljesen kellett a tudomására hoznom a véleményem. Mindig kitűnök a tömegből, nem csak azért, mert vip vendég vagyok a legmenőbb helyeken és sorbanállás nélkül jutok be, hanem, mert a külsőm is egyedi. Nem szeretem azokat a cuccokat, amit mindenki megengedhet magának. Szeretem felhívni magamra a figyelmet. Mindenki azt hiszi, jó ez nekem így, ilyen vagyok, én is elhittem, de kezdek rájönni, hogy már nem ez az, amire vágyok. Még magamnak is nehéz bevallani, de a vadászatok már nem csak arról szólnak, hogy szórakozzak egyet, azt a lányt keresem, aki mellett végre megszelídülhetek és lenyugodhatok.

♦ ♦PÉLDA JÁTÉK♦ ♦
Kicsit sem tévedtem, amikor rákérdezett, mit akarok, még egyértelműbb lett, mennyire el van ázva. A tekintetem a kezében levő pohárra siklott. Így már érthető. Lehet, hogy sok ilyet ivott, lehet, hogy felgyorsította valamivel, a lényegen nem változtatott, szerintem azt sem tudta, hogy hol van. Éppen kedvesen megkínált, láttam már jobb állapotban levő koktélt, de nem kellett válaszolnom, megkaptam így is, valaki meglökte, a csaj meg bennem keresett kapaszkodót, pontosabban a zakómban, majd koodinációs zavarának köszönhetően a pohár tartalmán osztoztunk. Oké, bejön a csaj, de nem díjaznám, ha mást is rámpakolna. Zsepi után kutatott, a kezembe nyomta, én meg nem tudtam követni sem, hiába, a piás nők veszélyesek. Szóval Shea. Legalább már a nevét tudom. Lelépett valamerre, gondolom a mosdó felé, követtem a pillantásommal, de jól is tettem, ő is visszanézett rám, dobott egy csókot, aztán eltűnt. A pia és a gravitáció nem szeretik egymást. A szemem forgattam. Miért egy ilyen csajba akadok bele, ráadásul még be is jön.
- Kelj fel – hangom még a zene mellett is parancsolónak tűnt. Megfogtam a lány karját és felrángattam a földről. Mindenki minket nézett, de nem érdekelt, a wc felé tereltem a csajt, már alig tudott magáról valamit, de a szája még járt. Behúztam a női wc-be és a falnak nyomtam. Egy kézzel megtartottam, a vállát nyomtam a falhoz, közben hátraléptem úgy, hogy még tudjam tartani és végig tudjak nézni rajta. Tetszett amit láttam, elismerő pillantással néztem végig rajta. Fehér ruhája átázott a piától, amit magára öntött, látni engedte, amit takarni kéne, nem sokat bízott a képzeletre. Elégedett voltam vele.
- Magadra is sikerült önteni abból a koktélból – ez volt az első mondat, amit normális hangnemben mondtam neki.
- És mi jár annak, aki ilyen rossz kislány? – kezemmel megfogtam az állát erősen tartottam, nem tudta elfordítani a fejét.
- Mert te most az voltál, nagyon nagyon rossz kislány, szexi rosszkislány – húztam tovább, közben közelebb léptem, annyira, hogy egymáshoz simult a testünk, érztem a nedves ruháját, a testének melegét. Nyelvem akadály nélkül csúszott fáziskésésben levő gazdájának ajkai közé. Alkoholízű csókjától akár még én is be tudnék rúgni. Nem fogta vissza magát, ezekszerint szereti a durva bulikat
- Ha már így belémbotlottál, mit szólnál, ha megismerkednénk közelről, nagyon közelről – nyögtem a szájára. Kell nekem ez a nő és megszerzem. Az sem érdekel, ha kicsit erősebben kell fellépnem. Szerintem eléggé el van ázva ahhoz, hogy ellenkezzen.

♦ ♦ Play by - Szabó P. Szilveszter ♦ ♦
Jacques Feehan
Jacques Feehan
Hozzászólások száma :
11

Városlakó

Vissza az elejére Go down

Jacques Feehan Empty Re: Jacques Feehan

Témanyitás by Admin Csüt. Okt. 25, 2012 5:57 pm

Kedves Jaques!

Meg sem tudok szólalni, immár sokadjára Smile

Jacques Feehan ONTt3

Avatar, szín, titulus foglaló, majd irány a játéktér.
Ház ügyében Jasper ez illetékes.

Jó játékot.

Admin.
Admin
Admin
Hozzászólások száma :
208

https://valley-of-horses.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.